Îl mai ții minte pe 1-Q Sapro, autorul piesei România trezește-te!? Cu ce se ocupă acum

 Radulescu Ruxandra
.

Îl mai ții minte pe 1-Q Sapro, autorul piesei România trezește-te!? Cezar Cristea, cunoscut cu numele de scenă 1Q Sapro, a făcut furori în urmă cu 13 ani, când a lansat o piesă cu mesaj social „România Trezește-te”. Cântărețul, membru al trupei Morometzii, a dispărut ulterior din lumina reflectoarelor și s-a reorientat către o altă pasiune a sa, pictura. Recent, 1Q Sapro a avut vernisajul unei expoziții cu lucrări de artă create chiar de el, în care a transmis un mesaj cu o puternică tentă socială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Îl mai ții minte pe 1-Q Sapro, autorul piesei România, trezește-te!? 1-Q Sapro, pe numele său real, Cezar Cristea, a înregistrat un mare succes în urmă cu 13 ani, când a lansat piesa cu un puternic mesaj social „România, trezește-te”. 1-Q Sapro era unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop din România și făcea parte din trupa „Morometzii, alături de care a lansat piese de succes, ca 'lasă-te de furat', 'Nu mai da șpagă' sau „Sărmălutza Party'.

main_sapro_2main_sapro_2

Îl mai ții minte pe 1-Q Sapro, autorul piesei „România trezește-te!”?

1-Q Sapro a preferat să își continue activitatea artistică în afară luminii reflectoarelor și a decis să se orienteze spre pictură, o mai veche pasiunea de-a sa. S-a dovedit că fostul membru al trupei „Morometzii” este foarte talentat astfel că recent lucrările sale de arte au fost expuse într-o galerie de la la Palatul Bragadiru, o serie mare de lucrări de pictură, creații personale. Expoziția este intitulată „Fire', alături de el expunând și prietenul său, pictorul Dragoș Bojin, cu lucrări proprii, artist plastic consacrat, cu expoziții realizate atât în țară cât și în alte țări din Europa.

1Q Sapro s-a apucat de pictură în urmă cu doi ani, când și-a descoperit această pasiune și plăcere de a se exprima artistic. Sapro continuă să-și exprime opiniile despre societate și clasa politică prin intermediul picturii.

Este o continuare, dar asta nu înseamnă că am oprit activitatea de muzician și a început cea de pictor, ci se vor îngemăna, în cele din urmă'. Este politicianul-porc. Nu unul anume, ci politician român, generic vorbind. Am mai avut unul, un parlamentar cu cap de porc. În lucrarea mea l-am plasat la tribuna Parlamentului'.a declara 1-Q Sapro pentru Impact.

Expoziția cu lucrările de pictură ale lui 1Q Sapro a putut fi vizitată timp de două săptămâni, începând din 15 martie.

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…'

Citește și: Ce simptom a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie: „Povestea e foarte tristă. A început să…'

1-Q Sapro a jucat într-un serial de la PRO TV și a făcut parte dintr-o trupă de comedie

Cezar Cristea, 1Q Sapro, a cochetat și cu actoria în serialul 'Spitalul de Demență', difuzat de Pro Tv dar și în colaborările sale cu fostul grup umoristic Distractis. A jucat în piesa' Poveste de cartier', 'Transit', 'Două liniuțe' și, mai nou, 'Cum m-am lăsat de gândit', după cartea lui Hannes Stein, piesă pună în scenă de regizorul Bogdan Muntean.

De asemenea clipul piesei 'Lasă-te de furat', are parte de un clip la filmarea căruia au luat parte mai multe vedete ce se asociază cu mesajul melodiei, : Alexandra Velniciuc, Andrei Duban, Aurelian Temișan, Bogdan'Bodo' Marin (Proconsul), Claudiu Maier , Gabriel Cotabiță, Horia Moculescu, Leo Iorga, Liviu Mihaiu , Gabriel 'Cove' Coveșanu, Monica Davidescu, Tudor Turcu, George Andreescu-Gojira, Grațiela Duban, Mioara Velicu , Mihai Pleșu ,Victor Vurtejanu, Alexandru Conovaru și Alex Cautis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton