Îl mai ții minte pe Eusebiu de la Insula Iubirii? A devenit antrenor personal și s-a schimbat enorm

 Oana Pantazi
.

Îl mai ții minte pe Eusebiu de la Insula Iubirii? Au trecut ani buni de când el și Teodora au încercat zadarnic să-și repare relația în cadrul show-ului din Thailanda, iar fostul concurent este azi greu de recunoscut. Eusebiu a slăbit considerabil, poartă barbă și are un trup mult mai definit, dat fiind că acum este antrenor personal, instructor de fitness, dar și de arte marțiale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fanilor fostului cuplu Eusebiu – Teodora de la Insula Iubirii le-ar fi azi foarte greu să-l recunoască pe concurent, care s-a schimbat enorm de atunci. Eusebiu are azi un trup mult mai definit și a făcut din pasiunea pentru sport o profesie.

eusebiu-de-la-insula-iubirii-1eusebiu-de-la-insula-iubirii-1

Îl mai ții minte pe Eusebiu de la Insula Iubirii?

Viața lui Eusebiu și a Teodorei, care veniseră să-și testeze relația la Insula Iubirii, a luat o turnură deloc favorabilă în Thailanda. Deși veniseră cu gândul de a-și consolida relația, cei doi au trecut prin încercări controversate, care au dus la despărțire.

Citește și: Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV’

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…’

Spre deosebire de Eusebiu, iubita lui, Teodora, a câștigat rapid simpatia fanilor, în timp ce declarațiile lui nu i-au adus prea multă popularitate. De altfel, relația lor s-a destrămat văzând cu ochii după ce au început să iasă la iveală lucruri despre Eusebiu, care nu a ezitat să recunoască faptul că, deși avea iubită, apela deseori la serviciile prostituatelor.

Nu cred că m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!. Îi place lumea cu bani. Are nevoie de susținere financiară, eu nu îi ofeream o viață de lux„, a spus Eusebiu la un bonfire, după ce ea a intrat ]n relaíe cu Mircea.

În schimb, iubita lui nu i-a răspuns cu aceeași monedă: „Să te distrezi, să faci ceea ce simți pe acea insulă pentru că îți poate oferi multe răspunsuri. Mie deja mi le-a oferit. Îți doresc multă iubire și înțelepciune în viață”.

Anii au trecut, iar Eusebiu e schimbat azi din toate punctele de vedere. Cel puțin fizic, fostul concurent de la Insula Iubirii este acum greu de recunoscut.

Cu ce se ocupă acum Eusebiu de la Insula Iubirii

Extrem de fit, cu un trup numai fibră, Eusebiu Cristea a făcut din pasiune pentru sport o profesie, azi fiind antrenor personal și instructor de fitness și aerobic. De altfel, pe contul lui de socializare scrie că este Președinte / Antrenor KEMPO/Instructor box/Instructor arte martiale la Academia De Sport Eusebiu Cristea, iar postările sale de pe conturile de socializare sunt inspiraționale pentru tinerii care vor să aibă un stil de viață sănătos.

Fostul concurent de la Insula Iubirii a făcut însă și alte schimbări de look. Eusebiu și-a lăsat barbă, ceea ce-l face complet de nerecunoscut. Cât despre viața amoroasă, de la experiența cu Teodora, una supra mediatizată, acesta a preferat să fie discret în această privință. Pe paginile de socializare cel puțin, Eusebiu nu s-a mai afișat cu nicio parteneră.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton