Ileana Badiu, adevărul despre divorțul de Dinu Pescariu, după doar 3 ani de la căsătorie: "Am decis că suntem prea tineri să încercăm să ne stricăm viața împreună"

 Dumba Gabriela
.

Ileana Badiu a vorbit despre divorțul de Dinu Pescariu, la doar trei ani de la căsătorie. S-a întâmplat în urmă cu 20 de ani și la vremea aceea au apărut o grămadă de speculații în spațiul public, infidelitatea soților fiind și ea trecută în revistă drept motiv al despărțirii. Ileana Badiu spune că nu a fost vorba despre așa ceva, ci altul a fost adevăratul motiv al divorțului de Dinu Pescariu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ileana Badiu și Dinu Pescariu au format un cuplu extrem de apreciat în lumea mondenă, în urmă cu 20 de ani, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când au decis să pună punct căsniciei, după doar 3 ani de la căsătorie. Toată lumea a fost surprinsă atunci de decizia lor și s-au speculat diverse motive.

gfdfgfgfdfgf

De ce au divorțat Ileana Badiu și Dinu Pescariu, la 3 ani de la nuntă

Ileana Badiu și fostul tenismen Dinu Pescariu s-au cunoscut pe vremea când ea avea doar 14 ani, însă după o perioadă lungă de timp s-au întâlnit, din nou, și au decis să formeze un cuplu. După doar 5 luni de relație, cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și au spus marele „DA'.

Deși părea că au relația perfectă, căsnicia celor doi a ajuns la final după 3 ani, fără să declare public ceea ce s-a întâmplat între ei. Tocmai de aceea, o mulțime de zvonuri și speculații au apărut rapid în spațiul public. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, Ileana Badiu a dezvăluit că ea și Dinu Pescariu au ajuns să pună punct căsniciei în momentul în care și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

„Nu este divorțul un eșec, în contextul în care cuplul decide că drumurile se separă. Sigur că nimeni nu se căsătorește cu gândul că va divorța, dar presiunea divorțului ca fiind un eșec nu este o presiune firească. Până la urmă, divorțul eliberează doi oameni pentru o viață mai fericită, poate.

La noi, în contextul acestei relații, divorțul a fost consensual, adică împreună am decis că suntem prea tineri să încercăm să ne stricăm viața împreună. Mai bine să acceptăm ideea că nu a funcționat între noi și să avem dreptul fiecare dintre noi în a-și reface viața, ceea ce s-a și întâmplat în ambele părți. Eu nu văd divorțul ca fiind un eșec, de multe ori este o eliberare.', a spus Ileana Badiu, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai.

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…'. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Iosif Rotariu a murit, la vârsta de 60 de ani: Care au fost ultimele cuvinte ale Danei Rotariu: „În somn a murit. Am dormit împreună și…' / Era diagnosticată cu cancer

În ce relații sunt astăzi Ileana Badiu și Dinu Pescariu, la 20 de ani de la divorț

Ileana Badiu a mărturisit și faptul că a rămas în relații foarte bune cu fostul ei soț. Dinu Pescariu i-a rămas prieten și este mândră că au reușit să încheie căsnicia într-un mod discret și matur.

„Am spus tot timpul și spun și acum, sunt mândră de modul în care am divorțat, mai degrabă, decât ăla în care ne-am căsătorit. Eram, totuși, doi oameni foarte tineri, într-o epocă în care despărțirile erau…

Noi nu am generat deloc un subiect de circ, pentru că nu a fost cazul. Ne-am despărțit foarte asumat, foarte înțelept, foarte matur. Am pierdut un soț, dar am câștigat un prieten. Deci orice ar fi, dacă aș trage o linie, eu am ieșit câștigată din această căsătorie', a mai spus Ileana Badiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Ileana Badiu a pierdut opt sarcini până a devenit mamă

După o perioadă în care Ileana Badiu a decis să lucreze la ea și să lase dragostea adevărată să vină la ea, aceasta l-a întâlnit pe cel ce avea să îi devină soț, medicul Cătălin Badiu, cel alături de care aceasta are un băiețel superb, pe Sasha, potrivit wowbiz.ro. Din cauza unor probleme de sănătate, Ileana Badiu a mărturisit că a trecut printr-un adevărat calvar pentru a deveni mamă, căci a pierdut opt sarcini.

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez', a declarat Ileana Badiu, în trecut.

Cum vestea că nu va deveni mamă a picat ca un trăsnet, Ileana Badiu și Cătălin Badiu și-au unit destinele în anul 2008, la 4 ani de la divorțul de Dinu Pescariu, iar preotul care a oficiat slujba le-a schimbat viața și le-a readus zâmbetul pe buze.

„Am hotărât să ne căsătorim și la nunta noastră, părintele nostru de suflet a zis foarte relaxat „o să ai un copil, fii fără nicio grijă'. După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată', a mai precizat Ileana Badiu.

La rândul său, și Dinu Pescariu s-a însurat în același an, 2008, cu Letiția Beraru, de care a divorțat 13 ani mai târziu, în secret.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton