De 27 de ani, Ileana Badiu are grijă de sora sa vitregă, cu handicap psihomotor sever: "M-am trezit dintr-o dată cu aceste griji, când tatăl meu, care era susţinătorul familiei, a dispărut"

 Dumba Gabriela
.

Ileana Badiu și-a pierdut tatăl când avea 23 de ani, din cauza leucemiei, și atunci responsabilitățile principale au rămas pe umerii ei. Vedeta spune că tatăl ei era cel care avea grijă de familie și de sora ei vitregă, care are handicap psihomotor sever, și odată cu dispariția lui, grijile i-au revenit ei. Nu i-a fost ușor, însă nu a avut de ales decât să fie puternică, însă lucrul acesta a îmbolnăvit-o și pe ea mai târziu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Invitată în cadrul „40 de întrebări' cu Denise Rifai, de la Kanal D, Ileana Badiu a dezvăluit că are o soră vitregă cu un handicap psihomotor sever, de care are grijă de la vârsta de 23 de ani, după ce tatăl lor a murit.

4988d163-b9b5-48a7-91ba-9e50489824bc4988d163-b9b5-48a7-91ba-9e50489824bc

Ileana Badiu are grijă de sora ei vitregă, grav bolnavă, de când avea 23 de ani

Ileana Badiu a dezvăluit recent cum, la vârsta de doar 22 de ani şi jumătate, a fost pusă în fața unei provocări copleșitoare – să aibă grijă de sora ei vitregă din partea tatălui, care suferă de un handicap psihomotor sever.

„Mi-am revenit greu după moartea tatălui. Eu am o soră de care am grijă, care este sora mea vitregă din partea tatălui, care are un handicap psihomotor sever. Eu m-am trezit cu aceste griji, însemnând că dintr-o dată, tatăl meu, care era susţinătorul familiei, dar şi responsabil pentru sora mea, a dispărut.

Sora mea este cu 11 mai mare. El a dispărut, mama mea a plecat din ţară pentru că a avut o oportunitate profesională, iar eu m-am trezit la 22 de ani jumătate – 23 de ani, fără familia care fusese strânsă în jurul meu şi fără prea multă presiune – dintr-o dată aveam o libertate completă de a fi singură, de a decide asupra vieţii și de a avea grijă de sora mea, care mi-a rămas mie în grijă, devenindu-i mamă şi tată acestei persoane cu nevoi speciale. Pentru care eu nu am fost pregătită', a spus Ileana Badiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări' cu Denise Rifai.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

Citește și: Mesajul transmis de Ileana Badiu la aniversarea a 15 ani de căsătorie, dintre care 11 la distanță: „Pentru toate relele pe care le trecem împreună zi de zi'

Ileana Badiu a fost în depresie după moartea tatălui, când i-a revenit ei întreținerea familiei

La vârsta de 26 de ani, perioada în care era şi mamă şi tată pentru sora ei vitregă, după ce părintele ei a murit de leucemie, iar celălalt era plecat în străinătate ca să lucreze, Ileana Badiu a clacat și a intrat într-o depresie severă.

„Am avut beneficiul de a trăi într-o familie care a avut grijă de sora mea şi dintr-o dată m-am trezit răspunzătoare pe tot ce însemna această viaţă şi dispărându-mi tatăl la care mă raportam din toate punctele de vedere, inclusv în ceea ce o priveşte pe ea. Şi m-am trezit singură şi mi-a fost greu şi am clacat la un moment dat. Am trecut peste datorită celor din jur. Prietenii mei care sunt ca familia mea şi nu numai. Psiholog şi tot ce am avut nevoie', a mai spus Ileana Badiu.

Pe fondul problemelor din familie, Ileana Badiu slăbise dramatic și ajunsese la o greutate de 42 de kilograme.

„Mai țin minte… mai țin minte pentru că aveam 26 de ani și brusc mi-am pierdut cumva familia. Tatăl meu a murit, făcând leucemie. Tatăl meu a fost medic. A salvat pe toată lumea din jurul meu, numai că pe el însuși nu a putut să se salveze. Simultan cu acest moment mama mea a plecat din țară, lucrând în străinătate ca diplomat. Și eu m-am trezit dintr-odată singură și cu niște griji despre care o să vă povestesc. Am clacat și am făcut o depresie severă, diagnosticată medical. Pur și simplu nu mai mâncam, nu mai dormeam. Ana a fost lângă mine. Am depășit acel moment pentru că viața este formată din bune și rele. Important e să le depășești’, a spus Ileana Badiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton