Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini până a devenit mamă și apoi s-a temut că fiul ei nu va supraviețui: "Am suportat ceva ce cred că nici dușmanilor mei nu le-aș dori. Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat"

 Dumba Gabriela
.

Ileana Badiu a suferit enorm în dorința ei de a deveni mamă. A pierdut opt sarcini până când a reușit să aducă pe lume un copil, însă panica a fost apoi uriașă pentru că nu se știa clar dacă fiul ei va supraviețui. Ileana Badiu mărturisește că nu ar dori nici celor mai mari dușmani ai săi suferința prin care a trecut ea înainte de a rămâne însărcinată și, apoi, în perioada celor nouă luni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Din cauza unor probleme de sănătate, Ileana Badiu a mărturisit că a trecut printr-un adevărat calvar pentru a deveni mamă, căci a pierdut opt sarcini. Își luase gândul că va deveni vreodată mamă pe cale naturală și se gândea să adopte, atunci când s-a întâmplat minunea și a rămas însărcinată.

ileana-4-1-e1659517980501ileana-4-1-e1659517980501

Ileana Badiu a pierdut opt sarcini până când l-a născut pe fiul ei

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Ileana Badiu a vorbit despre toate momentele grele prin care a trecut în momentul în care urma să devină mamă.

Enorm de multă. (Nr. durerea suportată pentru a deveni mamă). Am suportat ceva ce cred că nici dușmanilor mei nu le-aș dori. E greu să descriu ce am simțit, faptul că stai în pilitura de fier, am încercat o comparație. Sunt puloverele acelea de lână pe care uneori le purtam în copilărie și te mănâncă pielea până în creier efectiv, asta simțeam, nu se vedea nimic, nu puteam să explic celor din jur, pentru că nu era o erupție. Era un prurit cauzat de această disfuncție hepatită de a prelucra proprii mei hormonii.', a povestit Ileana Badiu.

Aceasta a trăit timp de nouă luni cu frica permanentă că poate să piardă copilul sau că, după naștere, fiul ei să nu supraviețuiască.

„A fost un disconfort fizic complet, împreună cu faptul că este o condiție foarte rară medicală despre care nu foarte mulți știu ce e cu ea și nu știam dacă copilul urma să supraviețuiască. Era această variantă ca sarcina să se oprească în evoluție. Timp de nouă luni am fost conștientă de acest lucru și am fost în panică că se va întâmpla.

În plus, toată perioada asta a fost petrecută și singură pentru că soțul meu atunci încă lucra în Germania, iar ca noroc, toate astea se întâmplau și la debutul crizei economice, cea din 2009. Eu, antreprenoare fiind, trebuia să și muncesc 12 ore pe zi în timp ce mă mânca pielea, eram singură, eram în panică, mă duceam la ecografii. Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat', a mai spus Ileana Badiu.

Citește și: Ileana Badiu a slăbit îngrijorător din cauza depresiei, la 26 de ani: „Am clacat. Nu mai mâncam’. A fost marcată de decesul tatălui și separarea de mama ei

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

Cu ce probleme de sănătate a rămas Ileana Badiu, după ce a avut malarie

În anul 2016, Ileana Badiu afla una dintre cele mai crunte vești, chiar la întoarcerea din vacanța din Kenia: suferă de malarie. A urmat o perioadă grea, petrecută în spital, însă nici acum, după numeroase tratamente, inclusiv clasicul tratament, cu chinină, un puternic hepatotoxic, nu este vindecată complet.

Boala a debutat cu simptome de răceală puternică, adică îți curge nasul, ai febră, frisoane, simptome care durează, rețineți, o singură zi, adică 24 de ore. Apoi, ești bine, trece, nu te gândești că ar fi ceva rău. Ulterior, după două luni, simptomele revin. M-am prezentat la spital, la Institutul de boli tropicale, am stat internată, făcusem o formă trunchiată de malarie.

A fost groaznic! Am făcut tratament cu chinină, așa cum se făcea împotriva acestei boli și acum peste o sută de ani. Însă chinina este un puternic hepatotoxic. Am rămas cu o sensibilitate hepatică, chinina atacă și deteriorează ficatul și funcția lui, trebuie să  urmez și acum o dietă!’, a declarat Ileana Badiu, pentru Playtech Știri.

Ileana Badiu a explicat și faptul că a refuzat să asculte sfatul medicilor înainte de a pleca în Kenya.

Înainte de a pleca în vacanță, am făcut tratament cu malarone, prin urmare am făcut o formă trunchiată de malarie. Înainte de a pleca în țări unde există boli tropicale, medicul îți dă să urmezi o anume schemă de medicamente, pentru prevenție.

În ciuda faptului că am luat malarone, sunt niște pastile, pe care le iei cu câteva zile înainte de a pleca în concediu, am refuzat să folosesc și spray-ul puternic de țânțari. Mirosea foarte puternic, nu-mi plăcea mirosul, prin urmare l-am evitat total. Recunosc, am făcut o mare greșeală. M-au pișcat țânțarii și astfel că m-am îmbolnăvit„, a mai spus Ileana Badiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton