Ileana Badiu, ședință foto incendiară la 50 de ani, în ținute super sexy. La shooting au participat și soțul și fiul ei

 Oana Pantazi
.

Ileana Badiu a fost recent protagonista unei ședințe foto incendiare, unde a demonstrat încă o dată că vârsta e doar un număr. La shooting au participat și soțul ei, medicul Cătălin Badiu, și fiul lor, Sasha acum un adolescent superb. Iată în ce ținute super sexy s-a afișat vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ileana Badiu și-a luat prin surprindere fanii din social media cu o ședință foto incendiară, alături de care apare alături de familie, dar sunt și câteva instantanee unde a pozat singură și arată ca un fotomodel. În pantaloni scurți sau doar într-un dres negru la care a asortat niște pantofi cu tocuri amețitoare, Ileana Badiu poate fi confundată ușor cu un fotomodel, arătând fabulos la 50 de ani.

454860160_10230141017383605_1318628013123981882_n454860160_10230141017383605_1318628013123981882_n

Ileana Badiu, ședință foto incendiară la 50 de ani, în ținute super sexy

Îmbrăcați super stylish, în negru, Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin Badiu, pot concura cu niște fotomodele în fotografiile în care se afișează împreună. Din fiecare imagine se poate observa chimia incredibilă dintre cei doi parteneri.

Citește și: Ileana Badiu a slăbit îngrijorător din cauza depresiei, la 26 de ani: „Am clacat. Nu mai mâncam. A fost marcată de decesul tatălui și separarea de mama ei

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

De asemenea, Ileana și-a regalat fanii și cu două instantanee în care a pozat singură, una dintre imagini, în care este surprinsă într-o ținută de yoga, fiind de revistă. La 50 de ani, vedeta arată perfect în pantaloni scurți, având un corp de invidiat, cu o musculatură tonifiată și picioare fără pic de celulită.

Cei doi soți au pozat apoi alături de fiul lor, de data asta toți trei în ținute casual, cu jeanși și cămăși, iar din fotografii se poate vedea cât de mult seamănă Sasha cu tatăl lui.

Cum au rezistat Ileana Badiu și soțul ei 11 ani la distanță

Ileana Badiu și soțul ei sunt de aproape 21 de ani împreună, dintre care 16 de căsătorie, dar mai mult de jumătate din acest timp l-au petrecut la distanță. Cătălin Badiu a locuit în Germania 11 ani și s-au văzut doar în weekend, o mare provocare pentru orice cuplu. Ileana Badiu a dezvăluit care este secretul căsniciei lor și cum au reușit să treacă peste acele momente în care simțeau să pună stop.

Ileana și Cătălin Badiu au aniversat, în luna august, 16 ani de căsnicie și mare parte din relația lor s-a consumat la telefon. Soțul vedetei, de profesie medic, s-a întors în România în urmă cu câțiva ani, atunci când fiul lor, Sasha, avea cinci ani. Nu puține au fost momentele grele prin care au trecut, însă „iubirea a fost mai puternică decât rațiunea', consideră Ileana Badiu.

„Noi avem 20 de ani de relație și 15 de când ne-am căsătorit. Din ei, 11 ani am trăit la distanță. În tot timpul ăsta ne-am văzut în fiecare weekend, doar atât. Am avut foarte mult timp la dispoziție să vorbim unul cu altul, să ne cunoaștem foarte bine.

Unul dintre lucrurile care se întâmplă azi este că oamenii sunt atât de ocupați încât nu mai pot comunica. Pe noi lucrul acesta ne-a sudat foarte tare. În weekend, zilele ne erau dedicate unul altuia.

Alt secret prin care oamenii rezistă în timp este respectul pe care și-l acordă meseriei pe care o au. Eu am înțeles că soțul meu trebuie să parcurgă o dezvoltare profesională mai serioasă în Germania decât în altă parte. De asemenea, am înțeles că, pentru această dezvoltare, eu trebuie să mă pun în paranteze până în momentul în care el va parcurge toate etapele„, spunea Ileana Badiu, anul trecut, pentru unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton