Ileana Lazariuc a împlinit 41 de ani. Ce urare a primit de la mama ei, Anastasia Lazariuc: "Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să..."

 Dumba Gabriela
.

Ileana Lazariuc a împlinit, astăzi, 41 de ani, iar mama ei i-a făcut o urare specială. Anastasia Lazariuc este extrem de mândră de copiii ei, însă Ileana a ocupat tot timpul un loc special în inima ei. Cântăreața îți dorește ca fiica ei să se bucure de viață și să fie sănătoasă pentru a-și putea crește cei doi băieți pe care îi are cu Ion Ion Țiriac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ileana Lazariuc a fost asaltată astăzi cu urări și mesaje de la prieteni, familie și oamenii care o iubesc, însă unul dintre cele mai speciale vine de la fiul ei, Alexander. Și Anastasia Lazariuc a făcut o urare emoționantă pentru fiica ei, care a împlinit astăzi 41 de ani.

3ileana-lazariuc-ion-ion-tiriac-divort-1-13ileana-lazariuc-ion-ion-tiriac-divort-1-1

Ce i-a urat Anastasia Lazariuc fiicei ei, Ileana, de ziua ei

Anastasia Lazariuc a declarat că despre Ileana nu se poate vorbi decât la superlativ și îi dorește, de ziua ei, tot ce poate fi mai bun și mai frumos pe lume.

„Există doar cuvinte frumoase. Nu există lucruri rele. Ce ar putea să dorească o mamă pentru fiica ei? Îi doresc să fie fericită. Îi doresc să se bucure de viață.

Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să fie sănătoasă, să se bucure de viață, de copii, de tot ce e frumos', este mesajul transmis de Anastasia Lazariuc, prin intermediul FANATIK.

Ileana Lazariuc a postat pe Instagram și un mesaj special primit de la fiul ei cel mare, Alexander. „La mulți ani celei mai bune mame pe care o puteam avea! Și celei mai tinere! Îți multumesc că ai fost mereu lângă mine și te iubesc!”, a scris Alexandru Țiriac pe Instagram, iar Ileana i-a răspuns: „Multumesc! Te iubesc până la Lună și înapoi!”.

Ileana a ținut să le mulțumească oamenilor care i-au urat de bine în această zi, pe pagina personală de Facebook: „Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc și vouă sănătate și bucurie!'.

Citește și: Alina Eremia a împlinit 29 de ani. Cum a fost surprinsă de iubitul ei: „Ce am găsit dimineață când m-am trezit'

Citește și: Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă…’

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!'. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Alexandru Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au fost împreună 17 ani

Alexandru Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au format un cuplu timp de 17 ani și au împreună 2 copii. Au divorțat în mare secret, în 2017, iar acest lucru s-a aflat abia după doi ani. Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, aceștia au în continuare o relație foarte bună.

În luna octombrie a anului 2019 s-a aflat că Ileana Lazariuc și Țiriac junior nu mai formează un cuplu, că au divorțat în 2017. De atunci, cei doi au fost foarte discreți cu aparițiile publice, nici declarații nu au făcut despre separare.

Alexandru Țiriac, fiul cel mare al lui Țiriac jr și al Ilenei Lazariuc, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar mezinul este Nicholas Noah şi a venit pe lume pe 19 iunie 2009. Băieții urmează cursurile unei școli private din București, dar fac și sport, înot şi fotbal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton