Jurnalista Ileana Perneş Dănălache a murit în spital, la vârsta de 71 de ani. A fost director de comunicare al CNA și critic de film

 Dumba Gabriela
.

Ileana Perneş Dănălache a murit la vârsta de 71 de ani, pe un pat de spital, în urma unor probleme medicale. De-a lungul carierei a fost jurnalist, critic de film, însă a ocupat și poziția de director de comunicare al Consiliului Național al Audiovizualului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Regretata jurnalistă s-a stins din viață joi, în urma unor probleme de sănătate pe care le-ar fi avut în ultimii ani. Ileana Perneş Dănălache și-a petrecut o parte din viață în media. În ultimele zile, fosta angajată CNA era internată la Spitalul Elias din Capitală, unde a încetat din viață.

380704314_10224623709960188_574663330080231179_n380704314_10224623709960188_574663330080231179_n

A murit Ileana Perneş Dănălache

Ileana Perneş Dănălache a fost cronicar de film la „Viaţa Studenţească' şi „Amfiteatru', precum și coordonator al coordonator al studioului video al Guvernului României. De asemenea, aceasta a ocupat poziția de expert raportor şi negociator pentru România la Consiliul Europei. 

În perioada 2002-2012, jurnalista a fost purtător de cuvânt la CNA.

Funeraliile vor avea loc pe 6 iulie, la Cimitirul Militar Ghencea. Slujba de înmormântare va începe la ora 12:00. Pe pagina de Facebook a jurnalistei, foștii colaboratori și prietenii apropiați au postat mesaje de condoleanțe.

„Așa mi-o voi aminti mereu, cu zâmbetul pe buze și cu o bucurie nespusă pentru întâlnirea cu tot ce era frumos!'/ „Colega mea de facultate a plecat să vadă niște filme în cinemateca dintre nori.

Încet, încet, ne mutăm dincolo toți,  cum e ața fiecăruia…

Parcă ieri o studentă sclipitoare venea la filmările mele… ce discuții,  ce stări…'/„Nu vreau să cred și să mă gândesc că această doamnă superbă, cu un suflet atât de frumos, de cald, cu o generozitate și o iubire față de artiști, dar și față de tinerii colegi de breaslă nu mai este… , au fost doar câteva dintre mesaje postate de apropiații regretatei jurnaliste.

Citește și: Maria Constantin susține că l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea: „Îmi spunea că nu este nimic real. Ea s-a asociat în firmă și…’ / Prezentatoarea TV, păgubită cu 1 milion de euro

Citește și: Antonia, reacție după ce i s-a reproșat că este „cea mai frumoasă', dar are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat': „Se dau de gol grav cu frustrarea'

Cine a fost Ileana Perneş Dănălache

Ileana Perneş Dănălache, critic de teatru şi film, a terminat Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică 'I.L. Caragiale', secţia teatrologie-filmologie.

De asemenea, ea a fost membră a Uniunii Cineaştilor din 1975, a acumulat o experienţă de peste patru decenii în domeniul artei teatrale şi cinematografice, având mai mult de 350 de articole publicate, notează MagnaNews.

În calitate de director de comunicare al Consiliului Național al Audiovizualului, Ileana Perneş Dănălache a avut un rol esențial în medierea relațiilor dintre instituție și mass-media.

A fost o voce puternică și respectată, cunoscută pentru integritatea și onestitatea sa. Întotdeauna dispusă să ofere clarificări și să răspundă întrebărilor presei, Ileana Perneş Dănălache a fost un adevărat profesionist, contribuind la transparența și buna funcționare a CNA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton