"A fost un suflet chinuit". Ileana Popovici, fosta marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu, face dezvăluiri la 10 ani de la moartea regizorului

 Dumitrache Laura
.

Ileana Popovici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. La zece ani de la moartea celebrului regizor Sergiu Nicolaescu, actrița a vorbit despre relația pe care au avut-o, dar și care este cel mai mare regret al său după decesul actorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sergiu Nicolaescu a încetat din viață pe 3 ianuarie 2013, lăsând în urmă numeroase pelicule regizate de el. Ileana Popovici a fost marea iubire a regretatului regizor, iar de fiecare dată își aduce aminte de el cu mare tristețe.

vv

Ileana Popovici, 76 de ani, l-a admirat pe Sergiu Nicolaescu pentru talentul său actoricesc. Ani la rând au împărțit aceeași scenă și au colaborat pe plan profesional. De asemenea, cei doi au format un cuplu vreme de opt ani, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Citește și:Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu se vinde și în Bitcoin. Suma cerută este fabuloasă

Citește și:Cum arată Ileana Popovici, marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu, la 76 de ani. Actrița a fost soția lui Mihai Tatulici

Citește și:„Se duc să facă varză murată amândoi”. Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și pe soțul ei, la Poliția Modei

Citește și:Cutremur de 7,8 grade pe scara Richter în Turcia și Siria. Peste 4900 de persoane au murit

Care este regretul actriței Ileana Popovici după moartea lui Sergiu Nicolaescu

Actrița Ileana Popovici a format un cuplu cu regizorul Sergiu Nicolaescu. Cei doi au fost împreună vreme de opt ani, dar nu au fost căsătoriți niciodată. Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață în urmă cu zece ani, iar actrița a vorbit recent despre legătura lor de suflet, dar și despre colaborările pe plan profesional. Întrebată dacă are un regret în legătură cu moartea regizorului, Ileana Popovici a spus:

Dacă e să regret ceva e faptul că nu l-a dus mintea să facă o fundație, să lase o bursă după el. Nimic altceva! Dar au rămas filmele lui! Din când în când, îi mai aprind câte o lumânare și mă rog pentru sufletul lui chinuit. Căci a fost un suflet chinuit!„, a spus Ileana Popovici pentru playtech.ro.

Ileana Popovici: „Era sever pe platoul de filmare”

Actrița a dezvăluit că l-a admirat foarte mult pe Sergiu Nicolaescu, iar pe scenă era un adevărat profesionist. Ileana Popovici a dezvăluit că regretatul actor a fost unul dintre cei mai buni regizori din România.

„Sergiu Nicolaescu era pasionat și dedicat meseriei sale. Uneori, era sever pe platoul de filmare. Ba, chiar, chițibușar. Îmi amintesc că a căutat o dată niște nasturi anume pentru costumul regelui Carol I și nu s-a lăsat până nu a găsit ce-și dorea.

Era un mare admirator al primului rege al României! Era însă genul de om care avea o relație specială cu actorii. Știa când să le dea și mână liberă, să se exprime cum simțeau ei. O fi, oare, întâmplător că a lucrat cu mai toți actorii mari ai țării din perioada sa?Cu Amza Pellea, cu Mircea Albulescu, cu George Constantin, cu Jean Constantin, Ion Besoiu, Colea Răutu și atâția alții? N-aș crede!', a declarat actrița.

Ce spune Ileana Popovici, despre acuzațiile venite la adresa lui Sergiu Nicolaescu, după moartea sa

Îndrăgita actriță din filmul „Pentru patrie', a vorbit și despre acuzațiile care i-au fost aduse regizorului, la scurt timp după moartea sa. Ileana Popovici a dezvăluit că multă lume l-a denigrat pe actor.

„Cine altcineva nu ar fi profitat de conjunctură? Cine nu face asta? I s-a reproșat, printre altele, că a profitat de situația vremurilor comuniste, că anumite secvențe, pancarde și steaguri socialiste apăreau în filmele sale. Așa erau acele vremuri!Nu toate filmele lui au fost de nota 20, asta e clar, dar să vii astăzi, în numele unei alte generații, să spui una și alta, de multe ori fără argumente, mi se pare o grozăvie.Mă oripilează acuzele astea între generații. E ca și cum te-ai plânge de pălăria bunicăi, dar nu faci aproape nimic să o schimbi!', e de părere Ileana Popovici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton