Ileana Șipoteanu a făcut parastasul soțului chiar de ziua ei: "Între colivă și tort nu e decât un pas". Compozitorul Dumitru Lupu a murit în ziua în care cântăreața împlinea 50 de ani

.

Pe 22 iulie, Ileana Șipoteanu a făcut parastas de 7 ani soțului ei, zi care coincide cu aniversarea ei. Cântăreața a împlinit 57 de ani, însă în ultimii șapte ani nu a mai putut sărbători ziua ei de naștere pentru că îi amintea de moartea soțului ei iubit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe 22 iulie 2017, soțul ei, profesorul și compozitorul Dumitru Lupu, a murit la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Fix în acea zi, Ileana Șipoteanu își serba ziua de naștere și pierderea bărbatului iubit a fost o lovitură uriașă pentru ea.

ad1inzzjy2u0ndg5yzywntnmmdrmzdq1ywzkmzuwmty0mg.thumb_ad1inzzjy2u0ndg5yzywntnmmdrmzdq1ywzkmzuwmty0mg.thumb_

De ziua ei, Ileana Șipoteanu i-a făcut parastas soțului ei, Dumitru Lupu

În urmă cu șapte ani, chiar în noaptea în care Ileana Șipoteanu împlinea 50 de ani, compozitorul Dumitru Lupu a plecat la Ceruri. Devastată de pierderea soțului ei, cântăreața nu s-a mai putut bucura de atunci de ziua ei. Încet, încet a încercat să accepte realitatea și să lase viața să-și urmeze cursul.

„Vă spun doar că… între colivă și tort și invers, nu e decât un PAS. Viața reală e plină de surprize frumoase și întunecate. Să învățăm să le trăim așa cum vin. Aveți grijă de voi! Vă salut!', a scris Ileana Șipoteanu pe Facebook.

Ileana Șipoteanu le-a arătat fanilor virtuali și imagini cu tortul aniversar de anul acesta, unul deosebit de special. „Vă mulțumesc mult! Tortul meu de 57, după un tablou – cadou făcut de prietena mea, Dr. Alina Tudor. Mulțumesc! Un val pentru mine/ Un val pentru tine….', a fost mesajul sărbătoritei.

Ileana Șipoteanu a inscripționat pe cavoul regretatului compozitor o parte dintre cele mai renumite melodii ale sale. Pe partea de sus a cavoului, realizat din marmură albă, unde se află și crucea, este scris refrenul melodiei ‘Ce mult te-am iubit’, interpretată chiar de Ileana, iar în partea din față se găsește refrenul melodiei ‘Gara noastră’, interpretată de Gabriel Dorobanțu.

Pe placa de jos a locului de veci, tot din marmură, sunt inserate cele mai cunoscute șlagăre ale compozitorului, de la ‘Hai, vino iar în gara noastră mică’, interpretat de Gabriel Dorobanțu, până la ‘Ești iubirea vieții mele’, melodie cântată chiar de ea.

Citește și: Cum s-au apropiat, de fapt, Oana și Vlad Gherman de Anca Sigartău și de soțul ei, pe care i-au ales nași: „Ținem foarte mult unii la alții, îi vrem lângă noi toată viața. Ne-au adus împreună…'. De ce regretă că au ales ziua nunții într-o zi de duminică / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…'. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu, o iubire ca-n povești

Povestea de iubire dintre Dumitru Lupu și solistă pare desprinsă dintr-un film.

„În 1991 el s-a mutat de la Piteşti la Constanţa, ca dirijor. Şi, în 1992, m-am mutat şi eu, iar pe urmă am început facultatea de teatru. În 93 ne-am căsătorit civil. A fost un moment care m-a luat prin surprindere… Eu chiar nu mă gândeam atunci la asta, pentru că eram ocupată, aveam contracte, dar el mi-a zis: „Să ştii că la ora 1 mergem la Casa Căsătoriilor, că ne aşteaptă doamna Elena Crăciun, ofiţerul Stării Civile”.

Şi zic: „Poftim?!!!” Nu pentru că m-ar fi pus în faţa faptului împlinit, dar parcă nu eram chiar pregătită. Nunta am făcut-o odată cu botezul fiicei noastre, în 7 ianuarie 1996. Dumitrana s-a născut pe 12 noiembrie 1995, după care, în 96, am făcut şi botezul şi nunta', povestea Ileana pentru Revista Tango.

Dumitru Lupu era profesor la Universitatea „Ovidius’ din Constanţa din anul 2014 şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. De asemenea, el a fost dirijor la Teatrul Fantasio din Constanţa şi la Teatrul ‘Al. Davila’ din Piteşti, dar şi iniţiatorul Festivalului «Mamaia copiilor». A absolvit Conservatorul ‘Ciprian Porumbescu’ din Bucureşti.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton