Ileana Șipoteanu și Nouria Nouri, omagii pentru creatoarea de modă Delia Lazăr, care a murit la doar 42 de ani: "O luptătoare cu momente de grea încercare ale sufletului"

 Dumba Gabriela
.

Ileana Șipoteanu și Nouria Nouri, două dintre prietenele apropiate ale regretatei Delia Lazăr, sunt îndurerate de moartea creatoarei de modă, la doar 42 de ani. Atât Ileana Șipoteanu, cât și Nouria Nouri au postat mesaje emoționante după moartea Deliei Lazăr, exprimându-și regretul pentru plecarea prematură dintre noi a creatoarei de modă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luni seară, copiii Deliei au postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook, prin care anunțau moartea mamei lor: 'În urma unei operații complexe pe creier în anul 2022 mama noastră a început o nouă viață, însă după o perioadă de recuperare de un an și jumătate, un moment de neatenție și o stare fizica slăbită au dus la o tragedie”. Vestea a picat ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o pe Delia Lazăr, Ileana Șipoteanu și Nouria Nouri fiind două dintre prietenele creatoarei de modă, șocate de această tragedie.

413048847_7031585716900903_6590094587218451326_n413048847_7031585716900903_6590094587218451326_n

Ileana Șipoteanu și Nouria Nouri, omagii pentru Delia Lazăr, creatoarea de modă care a murit la 42 de ani

Una dintre primele persoane care au reacționat este cântăreața Ileana Șipoteanu, pe care a și convins-o să-i fie model, la un evenimennt recent susținut la Sinaia.

'Am vrut să vă vorbesc despre anul 2023, dar am renunțat pentru că oricum mi-a adus mai multă dezamăgire și tulburare decât anii trecuți, iar 2024 (în care pășisem bine, cu har și dar), încă de la început, m-a lovit ca un trăsnet.

Am pierdut o prietenă frumoasă, un designer cu spirit practic care m-a convins să fiu și model, o ființă dedicată proiectelor sale pline de eleganță, o luptătoare cu momente de grea încercare ale sufletului, o Mamă minunată. Delia Lazar. Avea doar 42 de ani', a scris Ileana Șipoteanu pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii în care apare în compania creatoarei de modă, o femeie delicată, rafinată și foarte talentată.

Și Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie și-a exprimat regretul pentru moartea Delia Lazăr.

'Acum două zile, am aflat cu stupoare că mi-a murit un coleg care avea doar 48 de ani. Iar astăzi, aflu că draga mea Delia Lazar ne-a părăsit și ea.Ne întâlniserăm de curând și îmi promisese că îmi va face cea mai frumoasă rochie lila, aceea pe care urma s-o port o dată în viață.

Ea se ținea mereu de cuvânt, era o femeie delicată și talentată, nu m-aș fi gândit vreodată că moartea îi va fura toate planurile. Și avea multe… Cât de nedreaptă e moartea! Drum lin, Delia! Condoleanțe familiei!', a scris Nouria Nouri pe Facebook.

Citește și: Mircea Baniciu și Nicu Covaci, din nou împreună după 30 de ani, în filmul biografic Phoenix

Citește și: Ana Morodan s-a pozat în cimitir, într-o ținută excentrică: „Am venit să-mi îngrop trecutul'. Cum au reacționat fanii

Citește și: Cum au fost suprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

Ultimul mesaj postat de Delia Lazăr, cu câteva zile înainte să moară

La finalul anului trecut, Delia Lazăr susținea că se confruntă cu o problemă de sănătate delicată, însă era foarte optimistă că va trece cu bine peste această încercare. Din nefericire, creatoarea de modă s-a stins din viață la doar 42 de ani, lăsând în urma ei multă durere, dar și trei băieți minunați, în vârstă de 11,18 și 20 ani.

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma. M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă!

M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea!

Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!', scria regretata Delia Lazăr pe pagina de Facebook pe 30 decembrie 2023.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton