Ce probleme de sănătate are Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani, după două AVC-uri: "Doarme foarte mult... Nu-și amintește multe lucruri"

 Oana Pantazi
.

Ileana Stana Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate, după cele două accidente vasculare suferite și, spune soțul ei, marea actriță a început să uite, acesta fiind și motivul pentru care s-a retras de pe scenă, în urmă cu aproape 5 ani. Iată ce dezvăluie soțul actriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 86 de ani, Ileana Stana Ionescu se confruntă, din păcate, cu probleme de sănătate, ea și soțul ei, Andrei Ionescu, partenerul ei de viață de nu mai puțin de 65 de ani fiind într-o situație dificilă. Actrița are probleme cu memoria, o dramă pentru un actor, fapt ce a determinat retragerea ei de pe scenă în anul 2018. Iată care este starea ei de sănătate acum!

ileana-stana-ionescu-aniversare-1024×576-1ileana-stana-ionescu-aniversare-1024×576-1

Ce probleme de sănătate are Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani, după două AVC-uri

Retragerea de pe scenă a reputatei actrițe a fost o mare pierdere pentru iubitorii teatrului, însă, din nefericire, aceasta se confruntă cu probleme care ar fi împiedicat-o să-și facă meseria. La 86 de ani, Ileana Stana Ionescu are probleme de sănătate și nici soțul ei, actorul Andrei Ionescu nu este într-o stare prea bună. Cu toate acestea, el îi poartă de grijă soției sale, alături de care este de mai bine de o jumătate de secol.

Citește și: Povestea de viață a actriței Ileana Stana Ionescu. La 82 de ani, locuiește într-o casă în care plouă

Citește și: Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani: „Am simţit că nu mă mai ascultă corpul'

Citește și: Lisa Marie Presley și-a dedicat ultima postare de pe Instagram fiului ei decedat:'Nu treci peste, nu mergi mai departe'

Citește și: „Avem unele discuții, dar de fiecare dată cedează ea'.Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei în căsnicie și afaceri

„Ileana este mai bine, dar nu mai are forța pe care o avea. Doarme foarte mult… Problema e că nu-și amintește multe lucruri. Nici eu nu sunt într-o stare extraordinară. Sunt aproape orb. Știi cum se întâmplă, încetul cu încetul ne părăsește corpul odată cu trecerea timpului. Ileana nu vrea să mai apară pentru că vrea să fie ținută minte așa cum am cunoscut-o toți. Ea nu mai poate juca, deci nu ne mai putem bucura de talentul ei. Cele două accidente cerebrale pe care le-a suferit au fost un semnal că trebuie să facă o pauză, să facem amândoi o pauză„, a dezvăluit soțul actriței pentru FANATIK.

De ce s-a retras actrița din activitate

Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru după 60 de ani de activitate, iar acum marea actriță și soțul ei, Andrei Ionescu, în vârstă de 95 de ani, se luptă cu afecțiunile vârstei. Cei doi au un singur fiu, Andrei Manuel, care locuiește de ani buni în Statele Unite, așadar își poartă singuri de grijă. Cu aproape 5 ani în urmă, Ileana Stana Ionescu a luat decizia de a se retrage din activitate, când a realizat că se confruntă cu probleme de sănătate care îi incapacitau jocul actoricesc.

„Înainte să se retragă, în 2018, ea începuse să aibă temeri pentru că nu își mai aducea aminte textele pieselor în care juca. Tot spunea că era ceva în neregulă cu ea. Până la a păți ceea ce a pățit, ea nu avea nicio problemă. Era sănătoasă tun, ba chiar țin minte că am fost odată la radio și Gina Patrichi mereu întreba: când mai vine Ileana, să ne mai facă să râdem puțin? Necazurile vin odată cu înaintarea în vârstă. Ea nu dădea semne că suferea de ceva, dar simțea că acela a fost momentul să se retragă”, a mai dezvăluit soțul actriței pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton