”Poate că nu trebuia să o incinereze familia. S-a auzit o cucuvea, timp de câteva zile. Porumbelul alb a venit și a stat până în ziua...” Vecinii Ilenei Stana Ionescu susțin că au observat câteva semne divine înainte și după moartea actriței / EXCLUSIV

.

Trupul neînsuflețit al Ilenei Stana Ionescu a fost incinerat, iar acest lucru a stârnit nemulțumiri printre credincioși. Ce a spus o vecină a regretatei actrițe și ce semne divine spune că a observat înainte de moartea acesteia. Vecinii spun că actrița merita o înmormântare creștinească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată, iar acest lucru a stârnit nemulțumiri printre credincioși, în special printre cei care o cunoșteau personal pe actriță.

fsdf-2fsdf-2

Citește și: Unde va locui Andrei Ionescu după moartea soției lui, Ileana Stana Ionescu. De ce nu vrea să își urmeze fiul în America: „Cu fiul meu vorbesc zilnic, pe Internet, povestim și câte 2-3 ore. Mereu mi-a zis că eu și Ileana am fost cei mai buni părinți din lume”

Citește și: Ileana Stana Ionescu a fost incinerată azi. La 96 de ani, văduvul actriței suferă cumplit: „Era atât de frumoasă, Ileana mea! A murit în somn, n-am apucat să ne luăm adio!”

Citește și: Șerban Copoț, despre căsnicia cu soția lui, Roxana: „Când venea în vizită, îi era teamă să nu o ciufulească vreo admiratoare. Am avut şi momente mai delicate, nu îmi plac isteriile…'. Cum le-a schimbat viața apariția copiilor / EXCLUSIV

Citește și: De ce a încercat Adriana Irimescu multe alte joburi, deși știa de la 3 ani că vrea să fie actriță: „Nici acum nu sunt convinsă că asta e într-adevăr calea mea. Nu mă simt liberă în breasla mea şi după 30 de ani de meserie…” / EXCLUSIV

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată din dorința ei

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată pe data de 8 iulie. Regretata actriță s-a stins din viață pe 30 iunie, într-o clinică privată specializată. Celebra actriță a avut o carieră frumoasă și a trăit o viață minunată alături de soțul ei, Andrei Ionescu.

Din ziua în care a murit actrița, vecinii ei povestesc că au observat pe gardul acesteia un porumbel alb, până în ziua în care aceasta a fost incinerată la crematoriu.

Cum porumbelul simbolizează pacea interioară, armonia și împăcarea, aceștia cred că actrița a murit împăcată că și-a văzut fiul înainte să se stingă din viață. Totodată, aceștia cred că actrița merita o înmormântare creștinească.

'Înainte să moară doamna Ileana s-a auzit o cucuvea, timp de câteva zile. Porumbelul alb a venit și a stat până în ziua în care a fost arsă doamna Ileana la crematoriu. A murit mulțumită că și-a văzut fiul. Dar poate că nu trebuia să o incinereze familia. Merita să îi facă o înmormântare creștinească. Pomenile nu sunt primite atunci când nu ești îngropat creștinește', a declarat o vecină de-a regretatei actrițe.

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată pe data de 8 iulie

Trupul neînsuflețit al Ilenei Stana Ionescu a fost incinerat luni, 8 iulie, iar văduvul actriței, Andrei Ionescu, a vorbit cu tristețe despre această cumplită despărțire de femeia pe care a adorat-o timp de 70 de ani.

„Este greu, dar Dumnezeu mi-a dat putere! Azi a fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. Ileana a dorit să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu! Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri.

După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate’, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Andrei Ionescu este supărat că nu a apucat să-și ia adio de la soția lui, care se afla în spital în momentul în care a închis ochii pentru totdeauna.

„Ea a murit în somn, n-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio. Oricum nici nu mă mai recunoștea, suferise niște AVC-uri. A murit senină, avea un chip atât de senin, am îmbrăcat-o într-o rochie superbă, albă, căreia ei îi plăcea atât de mult, dar pe care nu apucase să o îmbrace. Era atât de frumoasă, Ileana mea!’, a mai spus Andrei Ionescu.

Ileana Stana Ionescu şi-a dat ultima suflare la câteva ore după vizita fiului ei, venit din America

Ileana Stana Ionescu şi-a dat ultima suflare într-un centru de îngrijire din Bucureşti, unde ajunsese în urma a doua AVC-uri. Vestea dispariţiei a venit ca un şoc pentru apropiaţii marii artiste.

„Din păcate bătrâneţea, boala, afecţiunile din timp au făcut ca să se stingă încet-încet, de la o zi la alta. A fost aşa, ca o flacără care s-a stins. A căzut printre lumânare uşor-uşor, fără să deranjeze pe nimeni', spunea Monica Davidescu acum câteva zile.

„Cumva simţeam că nu e bine, Doamne! A fost o colegă minunată, minunată. Venea publicul şi o iubea şi în felul ăsta teatrul nostru devenea mai cunoscut'a precizat Maia Morgenstern, în timp ce Marius Bodochi are numai cuvinte de laudă la adresa regretatei actrițe. „Era un om minunat, o uriaşă actriţă care întotdeauna te întâmpina cu zâmbetul pe buze, avea o vorbă bună şi niciodată nu spunea NU'.

Pe data de 1 iunie 2024, Ileana Stana Ionescu a fost internată de urgență în spital, după ce s-a simțit slăbită, iar de aici au urmat o serie de alte simptome, precum pierderea cunoștinței în ultimele zilei înainte să moară.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton