Ileana Sterp își dorește să se împace cu Daniela Iliescu și i-a cerut iertare: „Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să le dăm uitării”

.

Ileana Sterp își dorește să se împace cu Daniela Iliescu. Sora lui Culiță Sterp și-a cerut iertare de la soția artistului, după ce între ele a avut loc un conflict de lungă durată. Totul a început în momentul în care partenera de viață a cântărețului de manele s-a distanțat de mama Geta și de surorile lui Culiță Sterp. De atunci au apărut mai multe conflicte între familia Sterp și Daniela Iliescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În familia Sterp se fac eforturi pentru o împăcare, după un conflict de lungă durată, în urma căruia Daniela Iliescu, soția lui Culiță Sterp, s-a distanțat de mama Geta și de surorile acestuia. După luni de tensiuni și cuvinte grele care au fost spuse, Ileana Sterp este prima care încearcă o împăcare, dar partenera de viață a cântărețului de manele pare să nu fie foarte deschisă la această inițiativă.

culita-daniela-sterp-copil8culita-daniela-sterp-copil8

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc într-o lună! Ileana Sterp i-a dat de gol: „E exact ziua în care eu și soțul meu am avut nunta'. Cine sunt nașii cuplului

Citește și: Ileana Sterp, la spital pe perfuzii, după ce s-a simțit rău: „Am fost la urgențe pentru că nu mai știam ce să fac. E a patra zi în care nu pot să mănânc mai nimic”. Ce diagnostic a primit de la medici

Citește și: Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu: decor spectaculos, tort de patru etaje și mărturii în formă de Cheia Sol. Mireasa a purtat două rochii și a cântat cu Viorica de la Clejani

Citește și: Cum se înțeleg Alin Oprea și Medana după un an de la nuntă: „Se spune că primul este cel mai dificil și plin de provocări. Le-am simțit și noi, uneori, ce-i drept…” / EXCLUSIV

Ileana Sterp își dorește să se împace cu Daniela Iliescu și i-a cerut iertare

Pe data de 5 octombrie 2024, Daniela Iliescu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar ea a fost întâmpinată pe rețelele de socializare cu foarte multe urări frumoase. Printre cei care i-au scris s-a numărat și Ileana Sterp, care i-a transmis un mesaj special cumnatei sale.

Sora lui Culiță Sterp și-a cerut iertare public de la partenera de viață a artistului și a ținut să precizeze faptul că își dorește foarte mult ca ea și Daniela Iliescu să fie la fel de apropiate cum erau în trecut, înainte de a se certa.

„La mulți ani, frumusețe! Daniela Iliescu deblochează-mă să pot să își dau tag. Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să le dăm uitării! Iertare! Să ai viața plină de zâmbete și de sănătate că în rest ai de toate!

Poza asta mi-a făcut-o Daniela pe vremea când mă învăța să pozeze ca un influencer. Da, pot să zic că am învățat multe de la ea căci ea era mai umblată prin lume. Am numai poze vechi… Hai să facem unele noi', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Soția lui Culiță Sterp nu pare că-și dorește o împăcare cu Ileana Sterp

Declarațiile publice pe care Ileana Sterp le-a făcut nu par să o fi impresionat prea mult pe Daniela Iliescu. Astfel, soția lui Culiță Sterp nu pare că-și dorește o împăcare cu Ileana Sterp.

În prezent, ea nu o urmărește pe Ileana Sterp pe rețelele de socializare, ceea ce sugerează că fie mesajul acesteia nu a ajuns la ea, fie, deși a ajuns, nu a reușit să o convingă, iar partenera de viață a cântărețului de manele nu este încă pregătită să treacă peste conflictele care au avut loc în trecut.

De la ce a pornit conflictul dintre Ileana Sterp și Daniela Iliescu

De foarte mult timp încoace se știe că mama Geta și Daniela Iliescu nu au avut o relație apropiată, iar de la începutul mariajului pe care aceasta l-a avut cu artistul Culiță Sterp au circulat zvonuri despre neînțelegerile dintre soacră și noră.

Situația a escaladat atunci când mama Geta a sugerat că fiul ei ar fi infidel. Pe atunci a fost declanșat un scandal, iar Ileana Sterp și Daniela Iliescu nu s-au mai înțeles.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton