Ileana Sterp, la spital pe perfuzii, după ce s-a simțit rău: "Am fost la urgențe pentru că nu mai știam ce să fac. E a patra zi în care nu pot să mănânc mai nimic". Ce diagnostic a primit de la medici

 Oana Pantazi
.

Ileana Sterp a ajuns de urgență la spital, unde a fost pusă pe perfuzii, după ce a acuzat stări de rău. Cu toate că s-a externat, pentru că s-a simțit puțin mai bine, a doua zi starea neplăcută a revenit. IAtă ce diagnostic a primit fiica mamei Geta de la medici și ce spune despre asta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ileana Sterp, care are o comunitate impresionantă în mediul online, și-a îngrijorat fanii după ce a postat un InstaStory din care se vede că se afla într-un spital, conectată la perfuzii. Tânăra a mărturisit că nu se simte bine nici în momentul de față, deși s-a externat din spital, lăsând să se înțeleagă că este vorba despre o problemă serioasă.

327727335_722243332862519_6429488412001643506_n-1327727335_722243332862519_6429488412001643506_n-1

Ileana Sterp, la spital pe perfuzii, după ce s-a simțit rău

Ileana Sterp trece prin momente dificile după ce a acuzat stări de rău din cauza cărora a ajuns de urgență la spital. Acolo a fost pusă pe perfuzii, iar starea ei s-a ameliorat, însă doar pentru scurtă durată, după cum a povestit ulterior într-un InstaStory.

Odată ce a revenit de la spital, fiica mamei Geta a început din nou să se simtă rău. Cu toate că medici au concluzionat că a fost vorba despre o migrenă, ea spune că diagnosticul ar putea fi mai complex.

„Eu în continuare nu mă simt bine. Aseară am fost la urgențe pentru că nu mai știam ce să fac și, după perfuzie, m-am simțit mai bine. Dar astăzi… astăzi m-am trezit din nou cu stări de rău. E a patra zi în care nu pot să mănânc mai nimic… La diagnostic mi-au scris „migrenă”, dar e mai mult decât atât', a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

Citește și: Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță: „Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei. Carla este un copil răsfățat și… ‘

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: ‘L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…’. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

Migrena este o durere de cap particulară ce prezinta anumite caracteristici specifice și se manifesta mai frecvent la persoanele tinere de sex feminin. Cauza care stă la baza apariției migrenelor nu a fost stabilită cu exactitate, dar exista câteva teorii cre susțin că afecțiunea este în principal o disfuncție neurologică. Pe de alta parte, este susținută teoria conform căreia apariția migrenelor se poate datora eliberării de serotonină cu efect vasoconstrictor asupra circulației cerebrale, persoanele de sex feminin fiind mai des afectate datorită numărului mai mare de receptori hormonali pe care îi prezinta față de bărbați.

Ce aducație au primit Ileana Sterp și frații ei de la mama Geta

Familia Sterp a fost în centrul atenției în ultima perioadă și se pare că nu membrii familiei nu contenesc cu dezvăluirile. De data aceasta a fost rândul Ilenei, care a vorbit despre educația primită de la mama Geta, ținând să sublinieze că i-au urmat exemplul și au luat tot ce a fost mai bun de la femeia care le-a dat viață.

Invitată în cadrul podcastului „Unboxing’, Ileana Sterp a vorbit despre mama sa și modul în care mama Geta și-a crescut cei patru copii. Sora fraților Sterp spune că tatăl lor nu a fost implicat în educația lor, motiv pentru care a ales să vorbească numai despre cea care le-a dat viață, având, de altfel, numai cuvinte de laudă.

Părinții mei sunt niște oameni foarte foarte simpli. Nu ne-au educat așa mult verbal. De exemplu, nu s-a întâmplat ca mama să îmi spună că atunci când cineva îmi oferă ceva să spun „Mulțumesc!’. Nu neapărat. Noi, mai degrabă, am luat foarte mult exemplul mamei. Vorbesc foarte mult despre mama pentru că tata nu a fost foarte implicat în educația noastră, dar a fost ok așa

Noi am luat foarte mult exemplul mamei. Ea ne-a insuflat cam tot ceea ce suntem noi astăzi, eu și frații mei. Mama e o femeie simplă de la țară. Și eu mă consider la fel, o femeie simplă. Da, am luat cred că tot ce a fost mai bun de la mama„, a spus Ileana Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton