Cât costă filmul despre viața lui Ilie Năstase: ”Statul nu m-a ajutat...” Nadia Comăneci și Ion Țiriac vor fi alături de el, la premieră / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ilie Năstase lansează un film despre viața lui. Țiriac și Nadia Comăneci vor fi alături de el, la premiera de gală, din aprilie. El este primul tenismen care a reușit să ducă numele României pe una dintre cele mai importante scene mondiale. Povestea lui impresionantă va putea fi vizionată de tinerii din generația de azi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase lansează un film despre viața lui, iar Ion Țiriac și Nadia Comăneci îi vor fi alături la premiera de gală, din aprilie. Marele tenismen a vorbit despre costurile mari ale acestei producții. Cheltuielile pentru acest film au ajuns la aproape un milion de euro, conform spuselor sale.

Citește și: Ilie Năstase își mai dorește un copil, la 77 de ani. Cum i-a răspuns Ioana, soția lui: „Îmi spune tot timpul. Nu m-am gândit…'

Citește și: Ilie Năstase își mai dorește un copil, la 77 de ani. Cum i-a răspuns Ioana, soția lui: „Îmi spune tot timpul. Nu m-am gândit…'

Citește și: Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…'. Maia are 19 ani / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu confirmă că Liviu Vârciu a fost primul ei iubit: „Tatăl meu l-a iubit foarte mult, își dorea să fim împreună pe viață”. De ce s-au despărțit

ilie-nastaseilie-nastase

Ilie Năstase lansează un film despre viața lui

Ilie Năstase lansează un film despre viața lui. Țiriac și Nadia Comăneci vor fi lângă el, la premiera de gală din aprilie. Evenimentul de lansare al documentarului despre viața și cariera lui Ilie Năstase, Nasty-The Movie va avea loc pe data de 16 aprilie. Producția a costat aproape un milion de euro.

Filmul îl lansăm pe data de 16 aprilie. Este o dorință mai veche, pe care o am de câțiva ani de zile. Mai întâi a fost ideea lui Cosim Hodor, am fost și eu dornic să facem un documentar mai demult. Am avut greutăți și cu finanțarea și cu toate. Noroc că am avut niște sponsori din sistemnul privat, pentru că statul nu ne-a ajutat. Mai avem nite bănuți de plată și să vedem dacă ne mai iese ceva să îi dăm înapoi.', a declarat Ilie Năstase, pentru viva.ro.

Ilie Năstase: „La Wimbledon ne-a costat 19 000 de lire, pentru fiecare minut. Și filmul are cel puțin…'

Ilie Năstase susține că filmul ar trebui vizionat de copiii din generația de azi, pentru a le da un imbold, să vadă că și din România putem ajunge numărul 1 în lume.

Cheltuielile pentru acest film au fost de aproape un milion de euro. Au fost băieții în toată lumea pentru interviuri. Spre exemplu, la Wimbledon ne-a costat 19 000 de lire, pentru fiecare minut. Și filmul are cel puțin o oră și jumătate. A fost greu dar îl facem pentru copiii din ziua de azi. Părerea mea e că ar trebui dat în totă țara, să vadă și copiii mici că se poate ajunge și din România nr.1 în lume. Da? Trebuie vizionat de cât mai mulți copii. Cei mai în vârstă știu, dar copiii nu m-au văzut. De asta l-am și făcut.', a mai declarat Ilie Năstase, pentru viva.ro.

Ilie Năstase: „Eu am fost răsplătit cu o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună. Asta este răsplata pe care eu o primesc în fiecare lună'

Ilie Năstase, 77 de ani, este una dintre persoanele publice care primește o pensie specială. Deși mulți se gândesc că statul îi acordă fostului tenismen acest venit lunar datorită performațelor sale speciale în domeniul sportului, se pare că adevărul este cu totul altul. Năstase a vorbit deschis despre pensia specială pe care o primește de la stat.

„Nu am fost răsplătit (n.r. – pentru că a fost primul lider din istoria ATP), nu am primit nici măcar felicitări. Eu am fost răsplătit cu o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună. Asta este răsplata pe care eu o primesc în fiecare lună.

Dar să ştiţi că nu mă aşteptam să mă răsplătească cu nimic, dar dacă tot dau la alţii, şi dau serios pensiile astea speciale… L-am auzit pe unul care spunea că eu am pensie specială… Dacă a mea este pensie specială, alea cu adevărat speciale cum dracu sunt, cât or primi ăia?’, a declarat Ilie Năstase, pentru Agerpres, citat de Spynews.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton