Ilinca Obădescu a avut un accident vestimentar, în direct, la Știrile Kanal D: "Când nici cureaua nu ține cu tine". Cum a reacționat prezentatoarea TV

 Radulescu Ruxandra
.

Ilinca Obădescu a avut un accident vestimentar, în direct, la TV. llinca Obădescu a trăit un moment extrem de neplăcut, chiar în timp ce prezenta știrile la Kanal D. Vedeta a avut parte de un accident vestimentar, în direct, la TV, însă a reacționat ca o profesionistă. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Obădescu a avut un accident vestimentar, în direct, la TV. Ilinca Obădescu a avut parte de un moment stânjenitor, în direct, chiar în timp ce prezenta știrile Kanal D. Prezentatoarei i s-a desfăcut cureaua de la blugi în timp ce făcea introducerea unui material cu Alexandra Creț.
În ciuda acestei situații, Ilinca Obădescu a continuat să prezinte materialul cu mult calm și ca o adevărată profesionistă. Din păcate, incidentul a ajuns în atenția internauților, iar momentul a devenit viral pe rețeaua de socializare TikTok.

befunky-collage-89befunky-collage-89

Ilinca Obădescu a avut un accident vestimentar, în direct, la Știrile Kanal D

Ilinca Obădescu, prezentatoarea știrilor Kanal D, a trăit un moment stânjenitor, în direct la TV. Vedeta a avut parte de un accident vestimentar, astfel că, în timp ce făcea introducerea unui material despre Alexandra Creț, telespectatorii au observat cum cureaua prezentatoarei, la un moment dat, s-a desfăcut brusc. Ilinca Obădescu nu s-a panicat, ci a continuat să prezinte segmentul știrilor, ca o adevărată profesionistă. Internauții nu au ratat ocazia de a glumi puțin pe seama întâmplării, iar clipul cu Ilinca Obădescu a devenit viral.

„Când nici cureaua nu ține cu tine” au scris utilizatorii în dreptul clipului.

Citește și: Victor Cornea s-a mutat în vila de un milion de euro a Andreei Bălan, după câteva luni de relație: „Am încredere că totul este și va fi bine'

Citește și: Alex Dobrescu e disperat să se însoare cu Cristina Cioran, dar ea își caută alt iubit: „Ies în oraș, mă distrez”

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc. Când are loc nunta și ce rochie va purta mireasa: „Nu ne-a dat prea mari bătăi de cap’

Citește și:Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent formează un cuplu. S-au logodit la finalul anului trecut: „A venit la momentul potrivit'

Ilinca Obădescu s-a căsătorit cu Mihai Gruia de la Akcent

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au cununat religios anul acesta, pe 22 iulie, iar alături de ei au fost familia și prietenii apropiați. Prezentatoarea de știri a postat câteva imagini pe Instagram de la marele eveniment, iar fanii au felicitat-o.

Cei doi au fost foarte discreți și nu au dat de bănuit. Așadar, alături de nași, prieteni și familie, prezentatoarea de știri și fostul solist al trupei Akcent și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Marele eveniment a fost organizat în mare secret, iar alături de cei doi miri au fost nașii, familia și prietenii. „Mr & Mrs Gruia (Domnul și Doamna Gruia)’, este mesajul postat de Ilinca Obădescu, pe pagina ei oficială de Instagram. Dacă la primărie prezentatoarea de știri a îmbrăcat o rochie de scurtă din dantelă, pentru slujba de la biserică a ales o rochie de mireasă pe corset. De asemenea, mirele a purtat un costum elegant cu cămașă albă, în stil italian, fără cravată.

Mihai Gruia și Ilinca Obădescu au fost extrem de discreți cu relația lor. Logodna lor a fost anunțată de Revelion, spre surprinderea multora. „Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim’, spunea Ilinca Obădescu la începutul anului pentru WOWbiz.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton