Ilinca Obădescu și-a dat demisia de la Kanal D, după 10 ani: "Îmi va lipsi agitația din redacție..." / A fost protagonista unor momente virale pe Tik Tok

 Dumitrache Laura
.

Ilinca Obădescu, prezentatoarea jurnalului de știri, și-a dat demisia de la Kanal D. Jurnalista colaborează de 10 ani cu trustul de televiziune, iar recent, a anunțat că telesepectatorii nu o vor mai urmări seară de seară pe micile ecrane. Soția lui Mihai Gruia vrea să se dedice unor proiecte personale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Obădescu,prezentatoare a știrilor Kanal D de prânz, a anunțat că și-a dat demisia după 10 ani de colaborare. Jurnalista dorește să se dedice unor proiecte personale și se va mai afla la pupitul știrilor până săptămâna viitoare. Echipa Kanal D a postat un anunț în care îi multumește Ilincăi Obădescu pentru profesionalismul dovedit.

ilinca obadescuilinca obadescu

După 10 ani de muncă în redacție și în fața camerelor de filmat, Ilinca Obădescu a decis să pună capăt colaborării cu Kanal D. Prezentatoarea de știri și-a dat demisia și a ales să se implice mai mult unor proiecte personale. Jurnalista este căsătorită cu Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent.

Citește și:Ilinca Obădescu a avut un accident vestimentar, în direct, la Știrile Kanal D: „Când nici cureaua nu ține cu tine”. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Citește și:Ilinca Obădescu și Mihai Gruia au făcut nunta: „Cea mai emoționantă zi din viața mea”. Ce tort au avut și cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la petrecere

Citește și:Ramona Olaru și-a cumpărat apartament, după ce a stat toată viața în chirie: „N-am mai simțit de mult așa emoție!”

Citește și:De ce a fost Aris Eram de la America Express exmatriculat din liceu: „Eu eram foarte fericit”

Ilinca Obădescu și-a dat demisia de la Kanal D, după 10 ani

Ilinca Obădescu, prezentatoarea jurnalului de știri de la Kanal D, și-a demisia după 10 ani. Știrista a luat această decizie pentru a se dedica unor proiecte personale. Jurnalista se va mai afla în postul de prezentatoare de știri până joi, 9 noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut public printr-un comunicat al șefilor Kanal D. Ilinca Obădescu a intrat în echipa trustului în anul 2013, în calitate de reporter, iar ulterior a devenit prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 12.00, de luni până joi. De asemenea, prezintă rubrica „Ce faci în weekend?', din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D.

'Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul știrilor până joi, 9 noiembrie 2023. Îi mulțumim Ilincăi Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului și apreciem implicarea sa în activitatea echipei Știrilor Kanal D. De asemenea, îi dorim mult succes în tot ceea ce își propune să realizeze în viitor', se arată în comunicatul Kanal D.

Ilinca Obădescu: „Sunt recunoscătoare colegilor mei”

Ulterior, Ilinca Obădescu a postat un mesaj public prin care le-a dezvăluit fanilor ei că va pleca de la Kanal D. Știrista este pregătită să înceapă un nou capitol și a decis să-și dea demisia, după 10 ani petrecuți pe platoul știrilor. Vedeta le-a multumit colegilor săi din redacție și recunoaște că îi va lipsi agitația colegilor săi.

„Din data de 10 noiembrie începe un nou din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp. Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica .  Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea', spune Ilinca Obădescu. Jurnalista formează un cuplu cu Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent. Cei doi s-au căsătorit în vara anului acesta.

Ilinca Obădescu, protagonista unor momente virale pe TikTok

De curând, Ilinca Obădescu a fost protagonista unor momente virale pe TikTok. Știrista de la Kanal D a avut parte de un accident vestimentar în direct, în timp ce prezenta juranlul. Cureaua de la pantaloni s-a desfăcut în timp ce făcea introducerea unui material. Cu toate astea, Ilinca Obădescu a continuat să prezinte materialul cu mult calm. Ei bine,se pare totuși că acest incident nu a fost trecut cu vederea, iar internauții l-au viralizat pe TikTok. Vedeta de la Kanal D nu a avut nicio reacție după această situație stânjenitoare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton