Ilinca Vandici a fost părăsită de unul dintre foștii iubiți: "Am suferit foarte mult, am plâns mult"

 Dumitrache Laura
.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase și apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Recent, prezentatoarea Tv a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat pe plan amoros. Ilinca a mărturisit că a fost părăsit de iubit și a suferit foarte mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În prezent, Ilinca Vandici are o carieră de succes și o familie minunată. Chiar și așa, puțini știu că vedeta a trecut prin multe momente dificile, dar pe care a reușit să le depășească, învățând lecții importante. Ilinca este căsătorită cu Andrei Neacșu din 2017 și au împreună un băiețel.

Ilinca VandiciIlinca Vandici

Ilinca Vandici a avut multe momente dezamăgitoare pe plan amoros, dar mereu a dovedit că este o femeie puternică. Vedeta a recunoscut că a fost părăsită de un iubit, iar acest lucru i-a adus multă suferință. Cum a reușit să treacă peste această situație.

Citește și: Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici:„Exact la marginea pădurii'

Citește și: Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei:”Sunt darnică, dar nu cheltuitoare”

Citește și: Mirela Vaida a anulat petrecerea de ziua fiului său deoarece toți cei trei copii sunt bolnavi:„Medicamente, termometre și diete'

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit a doua oară.Cum arată inelul de logodnă

Ilinca Vandici a fost părăsită de unul dintre foștii iubiți

Ilinca Vandici în vârstă de 35 de ani se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Prezentatoarea de la Kanal D are o familie frumoasă alături de Andrei Neacșu, căruia i-a dăruit un băiețel. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Ilinca a făcut dezvăluiri inedite despre momentele neplăcute din viața ei. Vedeta a dezvăluit că a existat un moment în viața ei când a fost părăsită de iubit. Prezentatoarea Tv a ajuns să își respecte iubitul de la acea vreme, considerând că decizia luată de el este una bună pentru amândoi.

Ilinca a mărturisit că nu poate ierta minciuna, falsitatea și trădarea. „Am fost părăsită de un iubit la un moment dat. A fost un „nu'. Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim.' Asta s-a întâmplat. După ani de zile l-am apreciat mult. Lucrurile pe care nu le accept la oamenii din viața mea sunt minciuna, trădarea, ipocrizia, falsitatea. Nu îmi plac, nu fac parte din cine sunt eu ca om. Asta nu pot accepta. Refuzul îl accept.',  a dezvăluit Ilinca Vandici in emisiunea „40 de intrebări cu Denise Rifai”, relatează kanald.ro.

Ilinca Vandici, despre refuzurile pe care le-a primit de-a lungul timpului

Întrebată dacă i s-a întâmplat să fie refuzată de vreun bărbat sau dacă acceptă un refuz, vedeta a spus că este capabilă să facă acest lucru. De asemenea, Ilinca Vandici a spus că a fost refuzată de puțin ori, dar acestea au reprezentat adevărate lecții pentru ea.

„Da, cu siguranță (n.r știe să primească un refuz), dar nu mă păcăli, nu spune minciuni pentru că asta înseamnă că îmi pui la îndoială inteligența. De ce ai face asta când știi că sunt o tipă inteligentă. Sunt momente, sunt lucruri, sunt oameni de la care îți vine greu să primești un „nu', indiferent sub ce formă ar veni acesta, indiferent în ce situație din viață, dar este extrem de important să învățăm că acel nu vine cu un anumit scop, ca tu să înțelegi ceva de acolo, ca tu să înveți ceva de acolo, poate să suferi, poate să te bucurimai târziu.', a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca, despre căsnicia cu soțul său, Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din 2017, iar împreună au un băiețel, Zian. În urmă cu ceva timp, frumoasa prezentatoare a mărturisit că cei doi au fost sinceri unul cu celălalt înainte de a se căsători și că trecutul soțului ei nu o deranjează.

Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment.', a declarat vedeta tv.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton