Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună după divorț. Cum au fost surprinși la ziua de naștere a fiului lor, după ce el s-a afișat cu noua iubită

 Calin Maria Bianca
.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, împreună la ziua de naștere a fiului lor, după divorț. Cum au fost surprinși după ce el s-a afișat cu noua iubită pe litoral. Toată lumea știe faptul că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat în urmă cu câteva săptămâni. Vestea despărțirii a fost una neașteptată, mai ales fiindcă erau tot timpul cu zâmbetul pe buze și pozau în familia perfectă. Ei bine, chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, se pare că au păstrat o frumoasă relație între ei, de dragul fiului lor. Recent, micuțul Zian a împlinit 6 anișori, iar părinții i-au organizat cea mai frumoasă petrecere, exact așa cum și-a dorit el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Ilinca Vandici a declarat public faptul că ea și Andrei Neacșu au divorțat deja. Ei bine, chiar și așa, se pare că un lucru încă îi leagă pe cei doi și anume fiul lor. Pentru că au un copil împreună, cei doi foști soți sunt nevoiți să se revadă, mai ales cu ocazia evenimentelor, cum a fost acum, ziua de naștere a micuțului Zian.

whatsapp-image-2023-07-24-at-10.19.00whatsapp-image-2023-07-24-at-10.19.00

Citește și: Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins cu noua iubită pe litoralul românesc, după divorț. S-au sărutat și au avut gesturi tandre în văzul tuturor

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial, după 7 ani de relație. Anunțul prezentatoarei TV: „Așa cum este normal să se întâmple…”

Citește și: Cum îl afectează pe iubitul Irinei Rimes trecutul amoros al artistei: „El n-a avut relații toxice. Pentru că nu a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el are probleme…'

Citește și: Cum obișnuiește Smiley să le surprindă pe Gina Pistol și pe fiica lor, Josephine: „Uneori, în drum spre casă, mă…'

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună după divorț

Într-adevăr, zilele trecute Andrei Neacșu a fost surprins pe litoral cu noua lui iubită, care seamănă perfect cu Ilinca Vandici. Cei doi nu au fost deloc discreți și au demonstrat că nu se ascund, astfel că gesturile romantice și tandre nu erau străine pentru ei. Totuși, recent, Andrei Neacșu a lăsat viața amoroasă în urmă și s-a prezentat la ziua de naștere a fiului său, bineînțeles, unde se afla și Ilinca Vandici, fosta soție.

Cum au fost surprinși după ce el s-a afișat cu noua iubită pe litoral

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu știu cât de important este pentru fiul lor, Zian, să-i fie alături și mama, dar și tatăl, în astfel de momente. Este clar că cei doi foști soți au vorbit și au decis să îngroape securea războiului și tot ceea ce s-a întâmplat între ei și să dea dovadă de maturitate. Asta au și făcut, iar din clipurile video și pozele de la petrecere, se înțelege clar că nu au petrecut prea mult timp unul lângă altul. Chiar și așa, Andrei Neacșu a ținut să o filmeze și pe ea în unul dintre videoclipurile postate pe Internet.

Atât pe pagina de Instagram a Ilincăi Vandici, cât și pe cea a fostului ei soț, se pot vedea numeroase imagini frumoase de la petrecerea fiului lor. Totuși, deși nu au stat prea mult timp unul lângă celălalt, în unele dintre ele, îi putem vedea pe amândoi, împreună, alături de Zian, care a împlinit șase ani. Ce-i drept, micuțul a avut parte de o petrecere extrem de frumoasă, în curtea vilei din Tunari, unde părinții au organizat totul ca la carte, cu tematica dorită de el și numeroase activități.

Mai concret, au avut numeroși invitați, jocuri, animatori, dar și tobogane gonflabile. Nu putem omite nici tortul cu trei etaje pe care l-a avut Zian, și nici jocul de artificii pe cer, de la finalul petrecerii. Toți au fost cu zâmbetul pe buze, începând de la sărbătoritul zilei și până la părinții săi, care au lăsat în urmă problemele dintre ei de dragul fiului pe care-l au împreună.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton