Ilinca Vandici, cea mai provocatoare apariție la VIVA! Influencers Party 2022. Ce ținută a purtat prezentatoarea TV

 Dumitrache Laura
.

Ilinca Vandici a avut cea mai sexy apariție la VIVA! Influencers Party 2022. Prezentatoarea Tv a fost cu siguranță una dintre cele mai așteptate vedete la petrecere, iar apariția sa a fost una răvășitoare. Ilinca a atras toate privirile purtând o ținută sexy. Iată cum s-a afișat vedeta la cel mai așteptay party!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici a avut o apariție cu adevărat excentrică la VIVA! Influencers Party 2022. Vedeta nu doar că a respectat dress-code-ul „Touch of green’ ci a reușit să atragă toate privirile din jur. Prezentatoarea Tv a arătat că nu se teme de provocări și a ales o ținută senzațională. Dovada stau imaginile din GALERIA FOTO.

3444-13444-1

VIVA! Influencers Party 2022. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2022, invitații au avut de respectat un dress code interesant, plin de culoare. „Touch of green’ le-a inspirat pe vedetele noastre să îmbrace cele mai îndrăznețe și spectaculoase ținute. Influencerii s-au întrecut în vestimentații, pentru ca petrecerea să fie una de neuitat.

Citește și: Luminița Bucur, soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, despre prima lor întâlnire, la casting:„A trebuit să-i dau o palmă'. Reacția actorului

Citește și: Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. A fost diagnosticat cu cancer osos, la 7 ani:„N-am avut nevoie de terapii'

Citește și: Laura Boghiu, fosta arhitectă de la Visuri la cheie, este însărcinată. Cătălin Măruță a făcut anunțul, în direct:„Urmează să devină mămică'

Citește și: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:„Am hotărât de comun acord să ne despărțim. Nu mai…'

Ilinca Vandici, cea mai provocatoare apariție la VIVA! Influencers Party 2022

Ilinca Vandici a avut o apariție de neuitat la VIVA! Influencers Party 2022. Vedeta și-a pus silueta în valoare printr-o rochie scurtă, roz, plină de sclipici, asortată cu o eșarfă verde pe umăr. Vestimentația acesteia a fost de-a dreptul incendiară. În ceea ce privește părul, a preferat să și-l lase liber, iar acest lucru i-a completat perfect outfit-ul.

VIVA! Influencers Party 2022! Cel mai așteptat eveniment al toamnei

VIVA! Influencers Party 2022. 3, 2, 1… Start, distracție! VIVA! Influencers Party 2022, cel mai așteptat eveniment al toamnei, a început. Astăzi, 7 septembrie 2022, terasa de la Parklake, de la etajul 1, s-a umplut rapid de influenceri și vedete care mai de care mai cunoscute, pregătite să petreacă în stil mare. Iată primele imagini de la eveniment!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton