Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună: „E treaba mea ce fac eu”

 Borcilă Andreea
.

Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună. Cele două au fost, la un moment dat, colege de breaslă la același post de televiziune. Vedeta tv a vorbit deschis despre acea perioadă și a vrut să lămurească situația. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici a fost invitată duminică la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Acolo, frumoasa prezentatoare a povestit despre copilărie, viața personală și cea profesională. Ilinca Vandici s-a alăturat trustului de televiziune în 2007, apoi a urmat o serie de emisiuni la alte posturi tv. Vedeta a decis să revină înapoi în anul 2014, iar în prezent fanii o urmăresc la Bravo, ai stil!, unde este gazda emisiunii de fashion. 

fiu-ilinca-vandici-1fiu-ilinca-vandici-1

Ilinca Vandici și Gabriela Cristea au lucrat acum mulți ani în același post de televiziune. În timpul emisiunii, jurnalista Denise Rifai a întrebat-o pe Ilinca Vandici dacă vreodată a simțit invidie față de fosta ei colegă de breaslă, în ceea ce privește salariul. 

Citește și: Cum arată vila cu piscină în care se va muta Ilinca Vandici:„Exact la marginea pădurii'

Citește și: Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei:”Sunt darnică, dar nu cheltuitoare”

Citește și: Anamaria Prodan, îndurerată la patru ani de la moartea mamei sale, Ionela Prodan:„Asta este drama vieții mele, nu divorțul'

Citește și: Alexandra Stan, întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână.Răspunsul a stârnit amuzament

Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună

Gabriela Cristea a făcut parte din trustul de presă turcesc din 2007 până în 2018, unde a prezentat emisiunea de matrimoniale Noră pentru mama, actuala Te vreau lângă mine. A fost o perioadă în care, atât Ilinca Vandici, cât și Gabriela Cristea se aflau la același post tv.

Întrebată de Denise Rifai dacă a fost vreodată invidioasă pe salariul câștigat de fosta ei colegă, Ilinca Vandici a răspuns că în niciun caz nu s-a întâmplat așa ceva.  

„Cred așa, ca să poți evolua în viață, ca să ajungi să fii remunerat la adevărata ta valoare, trebuie să muncești mult, foarte mult.

Probabil că dacă stăm să luăm lucrurile psihanalitic, dacă vrei, nu poți niciodată că cuantifici valoarea în ceva material, este absolut imposibil. A, da, că în urma muncii tale ești plătită, normal, se întâmplă asta pentru oricine…

Asta nu înseamnă că aceea e valoarea lui ca om, asta nu înseamnă că aceea este valoarea lui profesională, asta înseamnă că doar acela este locul de muncă pe care îl are omul în momentul respectiv, înseamnă că atâta poate în momentul respectiv, dar nu înseamnă niciodată că se va opri sau că nu poate să-și dorească mai mult.

Eu nu știu de unde povestea asta cu Gabriela Cristea, sunt șocată, surprinsă și uimită. Nu a existat asta niciodată. De unde să știu eu ce salariu ai tu, de exemplu. Mi se par niște lucruri atât de sensibile, care țin de bun-simț, nu aș putea să întreb asta niciodată pe cineva. Nu e treaba mea. E treaba mea ce fac eu, cât câștig eu', a lămurit ea situația. 

Cât câștiga, în realitate, Gabriela Cristea la Kanal D 

Acum trei ani, în emisiunea Mădălin Ionescu Show, prezentatorul a avut-o ca invitată pe fosta lui colegă de televiune, Gabriele Cristea. El a vrut să afle cu cât era plătită pe vremea când prezenta emisiunea Te vreau lângă mine.

„Gabriela a fost unul dintre privilegiații laturii financiare oferite de televiziune. A câștigat foarte mulți bani, nu a fost ocolită nici de tabloide, știm foarte bine, cu tot felul de povești, au rămas poate și răni, oricum cu foarte multă experiență și are multe lucruri de povestit', i-a făcut prezentarea Mădălin Ionescu.

„Este adevărat că ai fost plătită cu 20.000 de euro pe lună la Kanal D mult timp?', a continuat prezentatorul.

„Dar știe lumea. Da, este adevărat. Deja nu mai am de ce să mă ascund, pentru că nu am făcut eu public asta', a răspuns Gabriela Cristea.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton