Ilinca Vandici, detalii intime din viața amoroasă: „Am părăsit ceva bărbați la viața mea. Nu a fost cu fluturași în stomac. Prima experiență...„ / Cum a fost prima noapte de amor și la ce vârsta s-a întâmplat

 Calin Maria Bianca
.

Ilinca Vandici, detalii intime din viața amoroasă. Ilinca Vandici este în prezent o femeie singură, care se axează cel mai mult pe creșterea fiului ei, Zian, dar și pe cariera plină de succes. A divorțat de Andrei Neacșu, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și care a făcut-o mamă pentru prima dată, însă în viața ei amoroasă s-au întâmplat multe lucruri de-a lungul timpului. Iată ce a dezvăluit acum despre prima noapte de amor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV de la noi, care a reușit să cucerească publicul de fiecare dată. Ce-i drept, este o femeie foarte frumoasă, care atrage toate privirile, indiferent unde se află sau cum este aranjată, însă nu doar acum, fiindcă mereu a fost în centrul atenției și s-a iubit cu bărbați celebri.

ilinca-vandici-1ilinca-vandici-1

Citește și: Cum și-a revenit Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: „Mi-am dat voie să simt, să plâng, să dau cu pumnul în pernă. Multă lume mă atacă”

Citește și: De nu vrea Ilinca Vandici ca fiul ei să fie un elev eminent: 'Nu sunt focusată atât de tare pe treaba cu școala, nu îmi doresc să fie de 10. Vreau să fie fericit…' / Cum a fost acomodarea în clasa 0 pentru Zian

Citește și: A murit Ilie Şerbănescu, economist și fostul ministru al Reformei în guvernul Victor Ciorbea. „Suferea pentru orice pierdere economică a României”

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Soția lui, Miruna Diaconescu, a născut: „Am doi băieți frumoși în casă de acum'

Ilinca Vandici, detalii intime din viața amoroasă

Ilinca Vandici este o femeie divorțată acum, care evită să mai vorbească prea mult despre viața ei privată și personală. Cu toate acestea însă, nu a ezitat când a venit vorba despre experiențele ei amoroase de-a lungul timpului, dar mai ales cele pe care le-a avut înainte de căsătoria cu fostul ei soț, Andrei Neacșu.

Am părăsit ceva bărbaţi la viaţa mea. Dar nu vă gândiţi că foarte mulţi. Am părăsit la un moment dat un bărbat printr-un mesaj. Nu am fost capabilă la vremea aceea să abordez discuţia faţă în faţă. I-am spus că lucrurile nu mai merg între noi şi că eu nu mai sunt fericită. A venit şi răspunsul lui, că mi-am găsit pe altul, care era mai bun, poate că mi-am găsit, poate că nu', își începea vedeta confesiunile acum ceva timp, în emisiunea Teo Show. 

Ilinca Vandici, părăsită de Alin Cocoș

Ilinca Vandici nu a trăit doar experiența de a părăsi bărbați, ci inclusiv ea a fost părăsită la rândul ei. Bărbatul care a părăsit-o pe Ilinca Vandici este chiar Alin Cocoș, băiatul lui Dorin Cocoș. Ei au avut o relație în urmă cu ani și ani de zile, iar prezentatoarea TV nu a ezitat să-l aducă în discuție, atunci când a venit vorba despre treuctul ei amoros.

„Am părăsit un bărbat celebru. Chiar doi bărbaţi celebri. Care erau înainte celebri sau i-am făcut eu celebri, nu mai ştiu. De fapt, unul dintre ei s-a despărţit de mine şi mi-a spus. E vorba de Alin Cocoş şi mi-a spus aşa: Eu ţin foarte mult la tine, eşti o personaă specială, însă în momentul de faţă vreau să experimentez mai mult şi nu vreau să te înşel sau să îmi bat joc de tine. Atunci prefer să ne despărţim, să rămânem prieteni. Pe moment i-am zis de toate, dar peste ani am apreciat.„, a continuat ea.

Cum a fost prima noapte de amor pentru Ilinca Vandici

Printre numeroasele declarații despre trecutul ei amoros, Ilinca Vandici nu a ezitat și a povestit inclusiv cum a fost prima noapte de amor pentru ea. Îndrăgita prezentatoare TV a spus clar că avea 18 ani și jumătate când s-a întâmplat, dar și faptul că pentru ea acel moment nu a fost deloc unic sau special, așa cum este în mod normal, tocmai pentru că nu era îndrăgostită de bărbatul cu care a ales să facă acest pas.

Legat de prima mea experienţă, aveam 18 ani şi jumătate. Fake, falsă a fost prima experienţă. Nu a fost cu fluturaşi în stomac…nu a fost aşa, ci un dezastru', a declarat Ilinca Vandici.

Cum și-a revenit Ilinca Vandici după despărțirea de fostul soț, Andrei Neacșu

Ilinca Vandici este transparentă când vine vorba despre viața ei privată, atât cât se poate, așa că nu a putut ascunde divorțul de tatăl copilului ei, și nici nu s-a ferit să spună că a suferit după cele întâmplate între ei, mai ales că la mijloc este fiul lor, Zian.

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi… Disimularea îți poate aduce posibilitatea să te scoți din starea care nu-ți place pentru un timp, însă acea stare nu dispare, rămâne acolo cu tine oriunde te-ai duce și orice ai face. Ba mai mult, poți chiar să o îngropi, dar asta te va duce la îngreunarea bagajului cu emoții reprimate și, la un moment dat, când poate te aștepți cel mai puțin, ele vor ieși toate la suprafață.

Deci, cea mai bună alegere ar fi să îți iei deciziile cu claritate, să ți le asumi cu maturitate și să accepți, cu blândețe și toleranță pentru tine în primul rând, ce vine după… Am avut procesul meu de doliu, de înțelegere, de acceptare și vindecare. Având o profesie prin care, în primul rând, îi bucuri pe oameni, e normal că au existat momente în care am zâmbit, în care m-am concentrat pe lucrurile luminoase, chiar dacă, punctual, nu eram într-o situație care să-mi aducă zâmbetul pe buze. Dar au fost și perioade în care m-am arătat oamenilor, în momente-cheie, împărtășind din experiențele, din vulnerabilitățile mele’, a spus Ilinca Vandici, într-un interviu exclusiv pentru Viva!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton