Ilinca Vandici, discuție aprinsă cu Lidia Fecioru, la TV, pe tema divorțului: "M-am lecuit! Deci, trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată"

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici și Lidia Fecioru au avut o discuție aprinsă la TV, pe tema divorțului dintre doi oameni, vedeta de la Kanal D nefiind de acord cu părerea bioenergoterapeutului. Ilinca Vandici a luat foc atunci când a auzit punctul de vedere al Lidiei Fecioru vizavi de căsătorie și divorț, mai cu seamă că subiectele sunt încă foarte sensibile pentru ea, fiind divorțată recent.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

O dezbatere aprinsă a izbucnit în emisiunea „Follow Us' de la Kanal D2, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, atunci când bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și-a exprimat opinia despre mariaj. A stârnit nemulțumirea Ilincăi, care i-a spus în față că nu este de acord cu viziunea ei despe viața de cuplu.

andrei-neacsu-si-ilinca-vandiciandrei-neacsu-si-ilinca-vandici

Ilinca Vandici, schimb de replici cu Lidia Fecioru pe tema divorțului

Lidia Fecioru a provocat o reacție puternică din partea Ilincăi Vandici atunci când a susținut că un mariaj nu ar trebui să se rupă niciodată, deoarece femeia joacă un rol karmic esențial în viața bărbatului și ar lua cu ea norocul acestuia.

În timp ce specialista a subliniat că prima relație este crucială și că femeia poate aduce norocul bărbatului, inclusiv financiar, Ilinca Vandici a reacționat vehement, argumentând că norocul unui bărbat nu ar trebui să depindă exclusiv de partenera sa și că el însuși trebuie să-și asume responsabilitatea pentru viața sa și succesul său.

Teo Trandafir: Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?

Lidia Fecioru: Da! Întrebați și un preot, pentru că, chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima.

Atmosfera s-a tensionat când Ilinca Vandici, recent divorțată, a fost de părere că comentariile Lidiei Fecioru sunt puțin nepotrivite, având în vedere propria sa experiență.

Ilinca Vandici: Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord.

Lidia Fecioru: E adevărat. Poți să nu fii tu de acord cât vrei. Pe mine nu mă deranjează.

Ilinca Vandici: Nu sunt!

Lidia Fecioru: Femeia vine cu energia echilibrului casei. Prima femeie. Celelalte…

Ilinca Vandici: Tot nu am înțeles. Ține și de comportamentul bărbatului în căsnicie treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumnezeu, indiferent ce face el?

Lidia Fecioru: Problema este și de partea lui.

Ilinca Vandici: În regulă, m-am lecuit. Deci, trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui.

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

Citește și: De ce s-a măritat Andreea Berecleanu cu medicul Constantin Stan abia după 3 ani de la cererea în căsătorie: „Nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare’ / EXCLUSIV

Cum și-a revenit Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu

În vara anului trecut, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat, după o căsnicie care a durat aproximativ 6 ani. Ilinca Vandici admite că nu i-a fost ușor până a ajuns la acest echilibru și la această perioadă fructoasă pe care o traversează. Și-a dat voie să simtă, să plângă, apoi s-a reinventat.

„Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!’, a spus Ilinca Vandici, în podcastul lui Teo Trandafir.

Ilinca Vandici declara, într-un interviu acordat VIVA! că s-a vindecat treptat, dar a învățat multe din această experiență.  

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi… Disimularea îți poate aduce posibilitatea să te scoți din starea care nu-ți place pentru un timp, însă acea stare nu dispare, rămâne acolo cu tine oriunde te-ai duce și orice ai face. Ba mai mult, poți chiar să o îngropi, dar asta te va duce la îngreunarea bagajului cu emoții reprimate și, la un moment dat, când poate te aștepți cel mai puțin, ele vor ieși toate la suprafață.

Deci, cea mai bună alegere ar fi să îți iei deciziile cu claritate, să ți le asumi cu maturitate și să accepți, cu blândețe și toleranță pentru tine în primul rând, ce vine după… Am avut procesul meu de doliu, de înțelegere, de acceptare și vindecare. Având o profesie prin care, în primul rând, îi bucuri pe oameni, e normal că au existat momente în care am zâmbit, în care m-am concentrat pe lucrurile luminoase, chiar dacă, punctual, nu eram într-o situație care să-mi aducă zâmbetul pe buze. Dar au fost și perioade în care m-am arătat oamenilor, în momente-cheie, împărtășind din experiențele, din vulnerabilitățile mele„, a spus Ilinca Vandici, într-un interviu exclusiv pentru Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton