Ilinca Vandici a răbufnit, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir: „Este doamna care își dă cu părerea de pe canapea despre tot ce mișcă, deși nu o întreabă nimeni. De ce te bagi?”

 Matei Bianca
.

Ilinca Vandici a răbufnit, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir. Prezentatoarea TV susține acum că și-a schimbat părerea despre influenceriță, deoarece ar fi auzit anumite cuvinte din partea ei și a fost deranjată. Ilinca a precizat însă că răutățile respective nu i-ar fi fost adresate direct de către Cristina Ich, ci că sunt doar niște speculații din presă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ilinca Vandici a răbufnit la o emisiune TV, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir. Influencerița ar fi spus despre amândouă că sunt „bătrâne, urâte și frustrate', potrivit spuselor Ilincăi Vandici, ce ar fi auzit despre toate acestea din presă. Până acum, însă, totul e la nivel de zvon.

ilinca2ilinca2

Citește și: Ilinca Vandici, după ce a aflat că Virgil Ianțu se căsătorește, după o relație de 20 de ani: „Eu nu cred domnule în căsătorie, în general. Nu mai cred, am vrut să zic'

Citește și: Ilinca Vandici și Teo Trandafir, reacție după ce CRBL și-a făcut o nouă relație, în urma divorțului: „De ce la bărbați este o chestiune de mândrie? E posibil, nimeni nu are nimic de comentat. Și femeile sunt judecate, blamate”

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…'

Ilinca Vandici a răbufnit, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și Teo Trandafir

Ilinca Vandici a răbufnit în cadrul unei emisiuni TV, după ce Cristina Ich ar fi făcut comentarii răutăcioase despre ea și colega ei de breaslă, Teo Trandafir. Prezentatoarea TV și-a exprimat dezamăgirea față de comportamentul influenceriței și s-a arătat profund deranjată de cuvintele pe care le-ar fi auzit la adresa ei.

„Cristina Ich este doamna care își dă cu părerea de pe canapea despre tot ce mișcă, deși nu o întreabă nimeni, dar simte nevoia să își dea cu părerea. Inclusiv despre noi două și-a dat cu părerea, cum că suntem bătrâne, urate și frustrate. Asta e, alta mama nu mai face. Atât s-a putut. Pe ea cine o întreabă? Așa să mă bag și eu în seamă că e mișto să mă bag în seamă', a spus vedeta în emisiunea „Follow us!' de la Kanal D2.

Prezentatoarea TV și-a schimbat părerea despre Cristina Ich

După ce Cristina Ich le-ar fi făcut bătrâne, urâte și frustrate pe ea și pe Teo Trandafir, Ilinca Vandici a transmis că și-a schimbat părerea despre influenceriță. Prezentatoarea o considera o persoană bună pe vedetă, dar acum lucrurile au luat o altă întorsătură.

„Îmi cer scuze, aveam o părere foarte bună, de fapt, aveam o părere despre Cristina. Am și acum o părere, doar că schimbată', a mai adăugat ea.

Ce spune Teo Trandafir despre Cristina Ich

Și Teo Trandafir a ieșit în față și a vorbit despre acest subiect. Prezentatoarea TV a ținut să precizeze faptul că nu a auzit niciun cuvânt răutăcios despre ea direct de la influenceriță, astfel că are în continuare o părere bună despre Cristina Ich.

„Dar tu ai văzut cu ochii tăi? A zis ceva de noi? Ai auzit tu?', a întrebat-o Teo Trandafir pe Ilinca Vandici.

„S-a speculat în presă. A zis de noi cu subiect și predicat', a răspuns aceasta.

„Bine că nu mi-ai trimis și mie, sărut-mâna. Lasă, eu rămân cu o părere bună', a continuat prezentatoarea TV.

„Tu poți să rămâi cu o părere bună. Dar eu nu am o problemă, fiecare avem dreptul la păreri, dar cine a întrebat-o? Noi aici ne întrebăm una pe cealaltă, ne mai întreabă telespectatorii pe numărul de WhatsApp. Facem o emisiune, avem subiecte. Ne dăm și noi cu părerea, vorbim. Nu mă apuc așa, stând pe canapea <>. Cine te-a întrebat? Adică de ce te bagi? Stai!', a spus Ilinca Vandici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton