Ilinca Vandici, prima reacție după zvonul divorțului. Andrei Neacșu ar fi făcut avansuri mai multor femei pe Instagram

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici a avut o primă postare pe Instagram, după ce s-a spus că a divorțat de soțul ei, iar acesta s-a mutat deja de acasă. La rândul său, Andrei Neacșu este învinuit că face avansuri femeilor frumoase pe Instagram și ar fi trimis deja mai multe mesaje pe rețelele de socializare unor femei pe care voia să le cucerească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute a apărut în presa mondenă un zvon legat de despărțirea dintre Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu. Ruptura ar fi avut loc în urmă cu aproape o lună, iar tânărul ar fi plecat deja din căminul conjugal și își caută o altă iubită pe rețelele de socializare. Ilinca Vandici contrazice, însă, aceste zvonuri.

433433

Ce a postat Ilinca Vandici pe Instagram, după zvonul despărțirii de soțul ei

Recent s-a spus că în căsnicia Ilincăi Vandici ar exista probleme și că s-ar fi despărțit de soțul ei. Mai mult, Andrei Neacșu ar scrie altor femei pe rețelele de socializare și s-ar fi mutat de acasă, potrivit Impact.

În urma zvonurilor legate de divorț, vedeta Kanal D2 a vrut să demonstreze că încă formează un cuplu cu tatăl fiului ei. Așadar, Ilinca Vandici a postat pe Instagram un clip în care apare și Andrei Neacșu, lucru pe care nu-l mai făcuse de o bună perioadă de timp.

La un moment dat, fanii ajunseseră să o întrebe pe vedetă de ce tot apare singură la evenimentele mondene. În imaginile postate de Ilinca Vandici pe Instagram, cei trei par o familie fericită și prezentatoarea a filmat momentele în care se distrează alături de Andrei Neacșu și fiul lor. Micuțul se află într-un cărucior, iar tatăl lui îl plimbă prin curte.

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit și a decis să renunțe total la viața publică: „M-am botezat în Hristos, iar când băiețelul meu s-a îmbolnăvit și am crezut că îl pierdem…'

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…'

Ilinca Vandici a trecut prin momente grele în ultima vreme

În ultima perioadă, Ilinca Vandici posta pe rețelele de socializare mesaje puternice în care vorbea despre iubire și încercările pe care le-a avut în ultima perioadă:

„Am avut în ultimii ani tot felul de încercări în această perioadă… Tot felul de stări, întrebări, introspecții care mi-au creat o stare de ușoară melancolie și dorința de a mă dezvolta și mai mult, de a învăța și de a evolua.
Cred că sunt binevenite astfel de momente în zbuciumul vieții cotidiene… Poate din când în când, e bine să închidem ochii și să visăm măcar pentru o secundă!?'.

Un alt mesaj postat de Ilinca Vandici pe Instagram: „Sufletul este indestructibil și activitatea sa continuă în eternitate. Este asemeni soarelui, care, pentru ochii noștri, pare să apună pe înserate, dar care, în realitate, merge numai să își difuzeze lumina în altă parte!'.

Ilinca Vandici spunea că îi iartă orice soțului ei

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici spunea că își va ierta soțul indiferent de greșeala pe care o face.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. De asta noi suntem împreună. Avem o relație frumoasă, o relație deschisă, bazată pe multă comunicare și înțelegere. Zic și de tolerată pentru că el este într-un fel, eu sunt într-un fel, amândoi suntem puternici.

Dacă el nu era suficient de puternic încât eu să-l respect pe el, niciodată nu puteam să facem echipa asta, nu exista asta niciodată. Eu în momentul în care îl respect, îl accept n-am niciodată cum să îi tai… n-am cum. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc.

Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul', a mărturisit Ilinca Vandici, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ilinca Vandici spunea că nicio femeie nu ar putea să o despartă de tatăl copilului ei.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat', a mai mărturisit Ilinca Vandici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton