Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial, după 7 ani de relație. Anunțul prezentatoarei TV: "Așa cum este normal să se întâmple..."

 Dumitrache Laura
.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Prezentatoarea Tv a anunțat că a divorțat de tatal fiului ei de mult timp, dar abia acum a confirmat acest lucru. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au împreună un băiat, pe Zian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial, după 7 ani de relație. Ilinca Vandici este din nou o femeie liberă. Prezentatoarea de la Kanal D a divorțat oficial de Andrei Neacșu, tatăl fiului ei. Cei doi s-au despărțit după 7 ani de relație, iar recent, vedeta tv a anunțat că a divorțat de soțul ei. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu erau împreună din 2016.

ilinca vandici si andrei neacsu familieilinca vandici si andrei neacsu familie

În ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri în legătură cu un eventual divorț între Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. Acum, vedeta tv a confirmat despărțirea de tatăl fiului ei. Cei doi au divorțat după 7 ani de relație.

Citește și:24 de întrebări cu Ilinca Vandici. Ce spune despre regrete: „Dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec la capitolul experiențe' / EXCLUSIV

Citește și:Cum a fost surprins Andrei Neacșu la o petrecere, la două luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Florin Salam i-a făcut o dedicație fiului său, Zian

Citește și:Dana Roba, acuzații grave către pastorul căruia i se plângea de comportamentul soțului ei: „Voia să mă pedepsească pe mine. Sper să își dea demisia'

Citește și:De ce nu a devenit Denise Rifai mamă până la vârsta de 37 de ani: „Eu cu forța nu o să fac copil. Cred în familie și îmi doresc, dar mi-e frică de…'

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial, după 7 ani de relație

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Prezentatoarea Tv a confirmat despărțirea de tatăl fiului ei și a dezvăluit că a divorțat de ceva timp de Andrei Neacșu. Cei doi au împreună un fiu, pe Zian, în vârstă de cinci ani. „Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple', a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în anul 2017, iar la scurt timp au devenit părinți.

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că ea și Andrei Neacșu nu mai locuiesc împreună de mult timp și au încercat să își salveze relația, dar fără succes. „Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat', a declarat Ilinca Vandici în urmă cu câteva luni.

Ilinca Vandici: „Este dificil să iei o decizie”

În luna mai, Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de Andrei Neacșu. Vedeta Tv a dezvăluit că s-a despărțit de tatăl fiului ei, deși au încerca să-și salveze căsnicia. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au împreună un fiu, în vârstă de cinci ani.

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!', a mai transmis vedeta.

Ilinca Vandici, despre fostul ei sot

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în urmă cu mai bine de un an. În podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a spus că i-ar ierta absolut orice soțului ei. „Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat', a declarat Ilinca Vandici.

Ulterior, Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea online Detectorul de minciuni', unde a fost întrebată dacă ar fi un motiv care ar determinat-o să divorțeze. De această dată, Ilinca Vandici a spus că nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect și să fie victima violenței domestice. „Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul ăsta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri', a spus Ilinca Vandici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton