Ilinca Vandici și Teo Trandafir, despre întâlnirea dintre Irina și Irinel Columbeanu: „Gândește-te că eu o știu ce fetița asta aproape din ziua botezului. Au venit la emisiune cu ea într-un coșuleț"

 Tudorache Simona
.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au rămas impresionate de întâlnirea dintre Irina Columbeanu și Irinel. Cele două prezentatoare de la Kanal D 2 s-au declarat cucerite de evoluția Irinei, acum în vârstă de 17 ani. Ilinca Vandici și Teo Trandafir i-au acordat puncte favorabile Irinei Columbeanu pentru modul în care și-a făcut apariția în România și au adus în discuție buna ei creștere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Fostul miliardar și-a revăzut fiica anul trecut în America. Este, însă, pentru prima oară când Irina Columbeanu revine în țară după ce s-a mutat cu mama ei în S.U.A. Tânăra a recunoscut că a adus dorul României, dar i-a simțit lipsa și tatălui ei, Irinel Columbeanu, care a sacrificat foarte multe pentru fericirea ei.

irina-columbeanu-67irina-columbeanu-67

Irina Columbeanu și-a revăzut tatăl după câțiva ani

Irina Columbeanu a venit în România, iar întâlnirea dintre ea și tatăl ei, irinel Columbeanu, a adus lacrimi în ochii multora. Printre cei care au aplaudat gestul se află și Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt din nou aici după 6 ani. E perfect momentul acesta. În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă', a spus Irina Columbeanu.
„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală', a completat Irinel Columbeanu. „Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îi mulțumesc/ Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră. El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept', a mai precizat Irina Columbeanu.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, impresionate de evoluția Irinei Columbeanu

Teo Trandafir și Ilinca Vandici s-au declarat marcate de acest moment. Ele și-au amintit cât de mică era Irina când a părăsit țara și prin ce schimbare a trecut. Ba mai mult, au ținut să o aplaude pe Monica Columbeanu pentru felul în care a crescut-o.

„Dacă nici asta nu e impresionant… Da, îți vine să plângi rău. Mori de drag. Au trecut 16-17 ani, sora mea. Gândește-te că eu o știu ce fetița asta aproape din ziua botezului. Au botezat-o azi cum ar veni și au venit în emisiune cu copilul într-un coșuleț și acum e ditamai frumusețea de fată', a precizat Teo Trandafir. „Cred că pentru orice părinte să primești cuvintele astea, aprecierea, recunoștința din partea copilului e ceva unic și cred că e mai înălțător decât orice în lumea asta. Că tot am vorbit noi de-a lungul timpului multă vreme despre de tot felul de copii care au tot felul de posibilități și care poate nu dau un exemplu pozitiv pentru societate… Irina este un exemplu pozitiv pentru societate, cel puțin din imaginile pe care le-am văzut. Energia pe care o are, vorbele pe care le spune, recunoștința. Bravo ție, Irina și bravo și domnului Columbeanu, dar și Monicăi, pentru că de șase ani ea locuiește acolo cu mama ei', a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…'. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Citește și: Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan. În trecut, el a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool

Citește și: Magdalena Chihaia, primele declarații după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie, la Veneția: „M-a șocat, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul. După ce am spus DA…”

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, despre ce le-a plăcut cel mai mult la Irina Columbeanu

Teo Trandafir și Ilinca Vandici i-au acordat puncte Irinei Columbeanu și pentru naturalețe. Spre deosebire de alte adolescente, fiica lui Columbeanu nu a suferit modificări la nivelul buzelor și nu are gene false.

„Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița. A fost un moment emoționant, asta mică e dulce, e normală. Uită-te cât e de frumoasă, fără buze, fără gene. E un copil', a spus Teo Trandafir.
„Are 17 ani totuși. Dacă ne gândim ce ținute și machiaje am văzut la balurile de absolvire.', a adăugat Ilinca Vandici. „Da, arată de 25 de ani.', a mai spus colega sa de platou. „Dar Irinuca nu, dimpotrivă, ceea ce mă bucură, pentru că înseamnă că și-a găsit echilibrul. Aici mă refer și la Monica, chiar dacă lumea a zis că cine știe ce o să facă, având în vedere trecutul, dar uite, ăsta-i rezultatul, oglinda. Cât e de frumoasă Irinuca, superbă', a completat șatena.

„Mie mi se pare superb faptul că cineva, adică nașul lui Irinel Columbeanu, a înlesnit întâlnirea lor. Din câte am înțeles, nu s-au mai văzut de 6 ani de zile și pentru că știe toată lumea ce situația grea are domnul Irinel, nu cred că putea face ca acest lucru să fie posibil. E un cadou care să-i mângâie sufletul. Foarte frumos', a mai spus și Ilinca Vandici.

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton