Ilinca Vandici și Teo Trandafir, reacție după ce CRBL și-a făcut o nouă relație, în urma divorțului: „De ce la bărbați este o chestiune de mândrie? E posibil, nimeni nu are nimic de comentat. Și femeile sunt judecate, blamate"

 Tudorache Simona
.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir s-au întrecut în replici după ce au aflat că CRBL și-a găsit fericirea după divorț lângă o tânără de 23 de ani. Ilinca Vandici a recunoscut că nu înțelege de ce mulți consideră o astfel de relație o reușită pentru bărbat, dar femeile sunt mult mai judecate, cum este cazul Romaniței Iovan, care trăiește o iubire cu un avocat mai mic cu 12 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ilinca Vandici și Teo Trandafir l-au luat în vizor pe CRBL. I-au admirat iubita cu care se afișează după divorț, dar l-au și taxat ușor. Totul s-a întâmplat în emisiunea Follow us!, pe care cele două o prezintă la Kanal D2 și care tratează subiectele fierbinți ale momentului.

ilinca-vandiciilinca-vandici


Ilinca Vandici și Teo Trandafir, reacție după ce CRBL și-a făcut o nouă relație, în urma divorțului

La începutul luni aprilie, CRBL și Elena au anunțat divorțul, după 16 ani de căsnicie. O lună mai târziu, artistul avea să fie surprins de paparazzi în compania unei alte domnișoare, pe nume Olga, mai tânără decât el cu 23 de ani. Tot alături de ea și-a făcut apariția și la Neversea, dar și la alte festivaluri de gen, semn că iubirea e în floare. Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut câte o opinie despre acest fapt de viață.

„N-am înțeles un lucru. Presupusa iubită este mai mică cu 22 de ani', a spus Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

„Avea 65 dacă era mai mare', a ținut să precizeze Teo Trandafir.

„E superbă. Am impresia că este din Republica Moldova. Femeia este superbă. Eu altceva vreau să supun atenției. De ce la bărbați este absolut normal și absolut frumos, ba e și pe principiul „Bravo, prietene, 20 de ani mai tânără, bravo'. Ne e o problemă. Este o chestiune de mândrie, dar dacă o femeie e mai bătrână cu 5, 6, 10, 12 ani își găsește un iubit mai tânăr, de exemplu Romanița Iovan. De ce femeile sunt blamate pentru treaba asta? „A, uite-o pe aia bătrână, și-a găsit băiat tânăr, dar ce vorbesc? Îi face masaj noaptea la tălpițe? O dor șalele?'. De ce la bărbați este o chestiune de mândrie? E posibil, nimeni nu are nimic de comentat, ba dimpotrivă. Și la femei este o chestiune peiorativă total. Ele sunt judecate, blamate. Cumva n-au voie. Mie mi se pare foarte tare', a mărturisit Ilinca Vandici.

Citește și: Stenograme din interogatoriul lui Cătălin Scărlătescu în faţa instanţei, despre plecarea de la Chefi la Cuțite: „I-am ajutat cu diferiți concurenți. Îmi spuneau în cască să…'. Ce a spus despre relația cu Mona Segall și încetarea contractului cu Antena 1

Citește și: Claudia Pavel are un nou iubit. Cine e bărbatul care o face fericită / Artista s-a stabilit în America împreună cu fiul ei, Noah

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Cum a slăbit Medana, soția lui Alin Oprea, 7 kg în 14 zile: „Când văd prăjiturile, la revedere dietă! Sunt gurmandă și gospodină pricepută, dar…”

Citește și: Decizia luată de Shannen Doherty cu trei luni înainte să moară. Ce măsuri a luat privind bunurile și proprietățile sale: „Prioritatea mea este mama'

Teo Trandafir crede că bărbatul e obișnuit să vâneze

Teo Trandafir are convingerea că bărbatul va rămâne toată viața lui un vânător, de aceea e complicat să emiți o opinie.

„De când a inventat Dumnezeu bărbatul, el e obișnuit să vâneze. Până și astăzi, bărbații trăiesc mai puțin. Ce spui tu e recomandat', a spus Teo Trandafir. „O femeie matură nu știe să înțeleagă un bărbat, să-l ajute să evolueze', a mai declarat Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton