Ilinca Vandici, super sexy la VIVA! Party 2024. Vedeta Kanal D a prezentat gala noastră timp de două ore și s-a descurcat impecabil / A îmbrăcat o rochie sexy, ce i-a dezvăluit trupul perfect

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici a întors toate privirile la VIVA! Party 2024 într-o rochie scurtă, decupată în zona taliei, de culoare argintie, care i-a pus perfect în evidență silueta suplă. Vedeta Kanal D a împlinit zilele trecute 38 de ani, însă arată ca o puștoaică pe jumătatea vârstei sale, iar „de vină” pentru asta sunt stilul sănătos de viață și multe ore petrecute la sala de sport în fiecare săptămână.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Gala aniversară a revistei VIVA! nu putea avea o gazdă mai potrivită decât Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la Kanal D. Am sărbătorit împreună celebrarea a 25 de ani de la apariția primului număr al revistei VIVA!, iar Ilinca Vandici a adăugat un premiu în colecția sa pentru evoluția profesională fabuloasă.

IMG_2642-2IMG_2642-2

Ilinca Vandici, super sexy la VIVA! Party 2024

Ilinca Vandici a debutat în anul 2005 în televiziune, la postul B1 TV, cu rubrica meteo și apoi cu emisiunea Esentze', un magazin de weekend dedicat femeilor, cu sfaturi din modă și frumusețe. Își amintește cu drag că prima ei copertă de revistă a aparținut unei publicații care aparține trustului Ringier, respectiv Libertatea de Weekend, iar acum este gazda galei VIVA! și nu putem fi decât recunoscători pentru asta!

Ilinca Vandici e un model, și la propriu și la figurat, care s-a reinventat constant, fără a-și pierde nicio secundă verticalitatea sau fără a renunța o clipă la principiile după care se ghidează în viață. Iar premiul pentru „cea mai inspirațională prezentatoare TV’ adjudecat la gala „I Success Awards – Romanian Edition' nu face altceva decât să demonstreze încă o dată că munca ei e impecabilă.

Dincolo de televiziune, Ilinca Vandici este moderatoarea unuia dintre cele mai importante și urmărite podcasturi din Romania – Te ascult – și are o activitate intensă în online, devenind, totodată, unul dintre cei mai apreciați influenceri de la noi.

În ceea ce privește petrecerea VIVA! de aseară, unde am sărbătorit 25 de ani de la apariția primului număr al revistei, Ilinca Vandici a fost o prezență impecabilă! A purtat o rochie argintie, super sexy, care i-a evidențiat picioarele suple și decupată în zona taliei.

Vedeta Kanal D a rezistat eroic pe tocuri foarte înalte, a dansat alături de colegii de televiziune și prietenii VIVA!, aflați la petrecere, pe muzica lui Damian Drăghici și a făcut cu greu față avalanșei de fani care și-au dorit o fotografie cu ea.

Citește și: Petrecerea VIVA! 25 de ani. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului 2024

Citește și: Petrecerea VIVA! 2023 – Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Citește și: Ce obiecte a donat Corina Chiriac Muzeului de Istorie a României: 'Rochiile mele de acum 50 de ani… ' Artista a strălucit la Petrecerea VIVA! 2024 / EXCLUSIV

Cum se menține Ilinca Vandici în formă, la 38 de ani

Ilinca Vandici este într-o formă de zile mari și ar putea concura oricând alături de fetele de la emisiunea Bravo, ai stil! pe care o prezintă. Vedeta Kanal D arată senzațional, însă, după câte mărturisește, silueta pe care o are acum nu a dobândit-o peste noapte, ci în urma unor eforturi considerabile.

După un timp a venit și recompensa – un trup de invidiat, iar acum Ilinca se premiază și cu un tip special de masaj extrem de reconfortant, o procedură cu multe beneficii.

„Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare’, spune Ilinca Vandici.

La prânz, Ilinca Vandici optează pentru multe proieine. Cât despre cină, vedeta a povestit că încearcă, de obicei, să mănânce doar salate, de diferite tipuri.

„Carne cu salată, orez și carne, paste mai mănânc la prânz dacă mi-e poftă. Nu am nicio reținere și nu mănânc neapărat paste integrale. Seara de obicei încerc să mănânc salate, salată cu ton, cu legume, grecească, salată cu mozzarela, diverse’, a mai explicat ea.

Ilinca Vandici face și foarte mult sport și a avut perioade în care în care a mers la sală fără oprire, 7 zile din 7.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios. Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi„, a dezvăluit Ilinca Vandici.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton