Ilinca Vandici și Teo Trandafir, despre bolile cu care se confruntă Delia Matache: "Este o chestie nasoală! Gândiți-vă ce înseamnă asta pentru o cântăreață!"

 Dumba Gabriela
.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au vorbit despre starea de sănătate a Deliei Matache și bolile cu care se confruntă cântăreața la 42 de ani. Una dintre afecțiuni poate să-i afecteze cariera, din păcate, iar Ilinca Vandici se declară îngrijorată pentru Delia. Artista nu a vorbit până de curând despre problemele sale de sănătate, însă iată că în spatele zâmbetului de pe scenă se ascunde și multă suferință.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Delia a recunoscut public că suferă de ADHD, misofonie, anxietate și sindromul Peter Pan. Ea a vorbit în repetate rânduri despre problemele ei. Artista a participat de mai multe ori la discuții online cu privire la ADHD, o afecțiune care implică o serie de probleme.

833e31a27e8627bbaab4546501832c11-1833e31a27e8627bbaab4546501832c11-1

Ce spun Teo Trandafir și Ilinca Vandici despre bolile de care suferă Delia Matache

Noi ne gândim mereu că vedetele astea care cântă nu au nicio problemă, că uite ce zâmbet au, nu au cum, până când…Mai ales când vedetele fac declarații de unele însele, nu săpăm noi după boli. Oamenii vorbesc despre asta, ca să-i ajute pe ceilalți”, a început Teo Trandafir discuția cu Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a dezvăluit unele dintre bolile cu care se confruntă Delia și dacă două dintre ele i se par inofensive celebrei prezentatoare, cel de-al treilea este ceva mai dificil, cel puțin pentru o artistă, este de părere ea.

„Ilinca Vandici: Noi vorbim acum despre Delia, care însăși a dezvăluit că suferă de tulburări neurologice, care îi afectează sănătatea: ADHD, care mi se pare că e mega întâlnit, misofonie…

Teo Trandafir: Asta e o chestie nasoală, pentru că atunci când frecvențele tale din cap percep o anumită frecvență care vine în contradicție cu ce ai tu în cap, poți deveni agresiv, confuz. Deci sunetele pe care cel care suferă de misofonie le percepe au o anumită limită. Noi putem să ascultăm orice, ei nu.

Ilinca Vandici: Gândiți-vă ce înseamnă asta pentru o cântăreață. Si ultimul e sindromul Peter Pan.

Teo Trandafir: Da, e imposibilitatea de a crește. Tu ești tot timpul un copil, pentru că nu percepi realitatea ca un adult, vrei lucruri care caracterizează copilul.

Ilinca Vandici: Misofonia ar putea să o încurce pe Delia, restul nu ar trebui să ne sperie„, au discutat cele două prezentatoare în emisiunea lor de la Kanal D, „Follow us!”.

Citește și: Alessandra Stoicescu a spus tot despre salariul Andreei Esca. Ce relație are cu știrista: „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Acum îmi știu cota pe piață'

Citește și: De ce l-a susținut Mara Bănică pe Zanni să câștige Survivor All Stars: „A fost lipsit de orice îmbrățișare părintească, iar drumul lui e o lecție pentru toți!’. Jurnalista e în scandal cu familia lui Iancu Sterp / EXCLUSIV

Ce a declarat Delia Matache despre bolile cu care se confruntă la 42 de ani

Delia a recunoscut public că suferă de ADHD, misofonie, anxietate și sindromul Peter Pan. Ea a vorbit în repetate rânduri despre problemele ei. Artista a participat de mai multe ori la discuții online cu privire la ADHD, o afecțiune care implică o serie de probleme.

„În timp ce ceilalți dorm noaptea, eu continui să lucrez. Nu pot dormi', a spus Delia. În podcastul lui Gojira, vedeta a declarat: „Trebuie să fac multe lucruri pentru a fi împlinită sufletește'.

Delia a spus că are și misofonie. Când vine vorba de sunete, artistul este foarte sensibil. Acest sindrom poate afecta viața socială, deoarece persoanele care suferă de ea pot avea reacții adverse la anumite sunete. Pentru cei care nu știu cum să-și gestioneze această afecțiune, este posibil să devină agresivi, furioși sau să se izoleze, scrie Tabu.ro.

Artista a dezvăluit că are și momente de anxietate: „Nu pot să spun că am avut probleme sau drame, dar am avut momente în care mă confrunt cu anxietate”. Delia Matache a dezvăluit că există momente în care nu se simte confortabil. Acest lucru poate fi cauzat de un mic detaliu sau de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-i provoacă plăcere.

Delia și-a spus că și ea are sindromul Peter Pan. Această afecțiune implică un adult care nu se poate comporta în mod corespunzător vârstei sale. Dan Riley, un psiholog, a descoperit tulburarea în 1983 și a creat și o teorie a sindromului. Adulții găsiți cu Peter Pan pot fi incapabili să fie responsabili în anumite circumstanțe, chiar dacă sunt inteligenți.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine, copilăria mea m-a marcat', spunea Delia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton