Ilinca Vandici, vacanță în Dubai doar cu fiul ei: "Aveam mare nevoie!" / Au fost zvonuri că ar divorța

 Oana Pantazi
.

Ilinca Vandici a plecat recent în vacanță în Dubai, însoțită doar de către fiul ei Zian. Cu toate că, în ultima perioadă, s-a scris despre o potențială despărțire între Ilinca și soțul ei, Andrei Neacșu, vedeta Bravo, ai stil! merge înainte cu zâmbetul pe buze. Și din fotografiile postate pe social media reiese că se distrează de minune alături de Zian, semn că nu e afectată de zvonuri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici a plecat recent în vacanță în Dubai alături de Zian, fiul ei, la scurt timp după ce au apărut zvonuri privind divorțul de Andrei Neacșu. Indiferent de situația pe care o traversează în această perioadă, prezentatoarea Bravo, ai stil! este pregătită pentru relaxare și distracție 100%. Dat fiind că atât ea, cât și Zian sunt iubitori de soare, în Dubai vor avea parte pe deplin. Iată ce a dezvăluit Ilinca Vandici despre prima vacanță doar cu fiul ei!

567567

Ilinca Vandici, vacanță în Dubai doar cu fiul ei

Ilinca Vandici și Zian au lăsat capitala la distanță și s-au îndreptat spre o destinație mereu însorită – Dubai. Vedeta, care își ține fanii din social media la curent cu viața ei personală, a postat deja primele fotografii din aventura începută alături de fiul ei. Doar privind hotelul în care s-au cazat – Palazzo Versace, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume – și îți faci o idee despre cât de promițătoare va fi vacanța lor.

Citește și: Cum are grijă Ilinca Vandici de banii familiei:’Sunt darnică, dar nu cheltuitoare’

Citește și: Câte kilograme are, de fapt, Ilinca Vandici de la Bravo, ai stil!

Citește și: Ilinca Vandici este o mamă autoritară pentru fiul ei Zian, în vârstă de 6 ani: „Regulile sunt reguli, limitele trebuie impuse unui copil”

Family time! Am plecat într-o super expediție! Știți deja cât de mult iubesc destinațiile de vacanța în locuri cu mult soare. Pare că Zian îmi moștenește această pasiune, drept pentru care ne-am îmbarcat și am plecat la Dubai în căutarea celor mai interesante locuri de aici care ne pot transforma aceste zile într-una dintre cele mai frumoase experiențe trăite împreună de până acum!

Ne-am uitat la desene, Zian a adormit extrem de relaxat, eu am mâncat ceva sănătos, delicios, iar când m-am trezit era dimineața și aterizam deja în Dubai. Urmează câteva zile superbe de care aveam mare nevoie!', a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

S-a zvonit că soțul Ilincăi Vandici a părăsit deja căminul conjugal

Recent, a apărut în presa mondenă un zvon legat de despărțirea dintre Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu. Ruptura ar fi avut loc în urmă cu aproape o lună, iar el ar fi plecat deja din căminul conjugal și își caută o altă iubită pe rețelele de socializare. Ilinca Vandici contrazice, însă, aceste zvonuri.

În urma zvonurilor legate de divorț, vedeta Kanal D2 a vrut să demonstreze că încă formează un cuplu cu tatăl fiului ei. Așadar, Ilinca Vandici a postat pe Instagram un clip în care apare și Andrei Neacșu, lucru pe care nu-l mai făcuse de o bună perioadă de timp.

Pe de altă parte, cu ceva timp în urmă, Ilinca Vandici spunea că nicio femeie nu ar putea să o despartă de tatăl copilului ei.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 și au plecat’spunea Ilinca Vandici în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton