Ilona Brezoianu și cei 20 de invitați de la cununia civilă au sărbătorit evenimentul la restaurant: „Nu a fost ceva planificat cu mult timp înainte. Facem și petrecerea, dar va fi...” / Când are loc cununia religioasă

 Calin Maria Bianca
.

Ilona Brezoianu, primele declarații după cununia civilă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sămbătă, 22 iunie, Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru, s-au căsătorit civil. Îmbrăcați casual, fără pantofi cu toc sau ținute prea elegante, cei doi îndrăgostiți au spus marele „DA„, alături de cei dragi lor. Iată acum primele declarații de la cel mai special moment din viața lor de cuplu de până acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ilona Brezoianu și soțul ei, Andrei Lucian Alexandru, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2023 și pare că se potrivesc foarte bine, dacă au făcut acest pas important în relația lor. Acum, urmează să aibă loc cununia relgioasă, pe 20 iulie, însă până atunci, actrița a făcut o serie de declarații despre cum au organizat cununia civilă dar nu numai.

img-2024-06-25t165639.922-1img-2024-06-25t165639.922-1

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru! Vedeta a purtat rochie scurtă și teniși: „Mulțumim pentru…” / Imagini surprinzătoare de la eveniment

Citește și: Ilona Brezoianu se căsătorește vara asta. Și-a ales rochia de mireasă, iar la nuntă îi va cânta Florin Ristei: „Să se mai vadă și cu iubitul ei, că s-a văzut mai des cu mine, decât cu el”

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Roxana Dobre cu fiica soțului ei: „Totul vine de la sine, nu trebuie să forțezi pe nimeni să facă nimic” / Soția lui Florin Salam și Betty sunt adesea confundate

Citește și: Claudia Iosif (Babs), după ce a fost acuzată că a vrut să-i intre în grații lui Andrew Tate, la petrecerea fraților britanici: „Am stat pe lângă toată lumea. Eu nu am niciodată intenția de a mă da în stambă…'. Cum a ajuns în anturajul lor

Ilona Brezoianu, primele declarații după cununia civilă

Ilona Brezoianu a trăit emoții puternice în ziua în care s-a cununat civil, fiind o stare normală într-un astfel de moment, însă nu a simțit stresul pregătirilor înaintea evenimentului. Chiar ea a dezvăluit că au organizat totul foarte repede, chiar cu o lună înainte, fără prea multe bătăi de cap. Mai precis, au mers la restaurant pentru rezervare, mai apoi la cununia civilă, astfel că după ce au făcut aceste programări, și-au văzut în continuare de viața de zi cu zi până la marea zi, cu câteva excepții în zilele în care și-au căutat ținute.

Nu a durat mult să organizăm. A fost ceva extrem de restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni și cam atât, adică nu a fost o mare desfășurare de forțe. Am mers după la un restaurant și cam asta a fost tot.(…) Am stabilit din timp, cam de o lună de zile am pus ceremonia asta pentru că nu poți să stabilești spontan. Când am stabilit data a fost acum o lună, ca să găsim un loc care să ne avantajeze. Erau toate programările de dimineață, și noi am vrut un pic mai târziu, și atunci nu a fost așa ceva nu știu planificat cu mult timp înainte. Aveam de gând să facem asta, dar nu știam exact când.”, a declarat Ilona Brezoianu la Știrile Antena Stars.

Ce spune despre petrecerea de nuntă și cununia religioasă

Ilona Brezoianu nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a mărturisit că după cununia civilă a urmat o petrecere mică, care s-a rezumat la o ieșire în oraș cu cei 20 de invitați. Fiindcă tot a venit vorba despre petrecere, actrița a dezvăluit că urmează și o petrecere de nuntă, tot restrânsă, cu aproximativ 50 de invitați, cel mai probabil pe data de 20 iulie, când a spus că se mărită religios.

Noi o să facem și petrecerea, dar va fi o petrecere la fel de restrânsă cu 50 de persoane, doar cu prietenii și familia, tot la fel. La cununia civilă am avut 20 de persoane, și la petrecere vom avea 50.”, a mai declarat actrița.

De asemenea, reamintim că despre nunta Ilonei Brezoianu s-a mai vorbit în urmă cu câteva luni, chiar atunci când Florin Ristei a declarat că o să-i cânte la nuntă, drept cadou.

Și o să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!’, a declarat Florin Ristei, la Antena Stars.

Cu ce se ocupă iubitul Ilonei Brezoianu

Ilona Brezoianu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă în timp ce ea este o persoană publică și foarte activă cu fanii ei, el alege să fie discret. De asemenea, amândoi păstrează detaliile intime doar pentru ei și nu își expun prea mult viața personală.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită’, povestea aceasta.

Sursă foto: Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton