Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru! Vedeta a purtat rochie scurtă și teniși: "Mulțumim pentru..." / Imagini surprinzătoare de la eveniment

 Tudorache Simona
.

Ilona Brezoianu (33 de ani) s-a căsătorit civil, sâmbătă, cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru. Ilona Brezoianu a purtat la marele eveniment o rochie albă, scurtă și pantofi sport, iar cel care îi e de acum soț a ales, de asemenea, pantaloni și cămașă albă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În ziua cea mare au avut aproape familia și prietenii, iar printre ei pe Emi și Cuza de la iUmor. Cei doi sunt împreună din 2023 și pare că se potrivesc foarte bine. Ilona Brezoianu a vorbit despre dragostea ce i-o poartă partenerului ei de viață. Pe 20 iulie, vedeta și soțul ei vor avea și cununia religioasă, iar Florin Ristei a promis că va întreține atmosfera cu piesele lui.

ilona-brezoianu-15ilona-brezoianu-15

Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil

Ilona Brezoianu a trăit emoții mari la eveniment și nu a uitat să le mulțumească celor care le-au fost aproape, cu prezența sau cu un gând.

„Cam asta a fost vibe-ul zilei de azi… Mulțumim celor care au fost lângă noi, mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis”, a transmis Ilona Brezoianu pe Instagram.

Emi și Cuza nu au ratat evenimentul. Ba mai mult, au tratat situația cu umor, în stilul lor caracteristic.

„S-a întâmplat, îmi pierdusem speranța pentru ea, sincer, dar se pare că o iubește Dumnezeu! Casă de piatră, dragilor!', a scris Cuza, în stilul său caracteristic.

Ce spune Ilona Brezoianu despre alesul ei

Ilona Brezoianu a povestit cum a început povestea care i-a schimbat viața. Ea a ținut să sublinieze că alesul ei are un alt domeniu de activitate.

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. 
E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită',
a spus Ilona Brezoianu în podcastul „La Țocii'.

Citește și: Nea Mărin, declarație de dragoste pentru soția lui, după 45 de ani de căsnicie: „Este liantul familiei noastre, este omul care mă susține în tot ceea ce fac, este partenerul meu în toate, născută pentru a fi MAMĂ”

Citește și: Dramele care i-au marcat viața actriței Nuami Dinescu. Pierderile peste care nu poate să treacă: „Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu'. Ce relație are cu Divinitatea

Citește și: Maria Constantin, detalii neștiute despre primul ei mariaj, cu Ciprian Tapotă: „Părinții mei nu au prea fost de acord cu această căsnicie, eram încă un copil…'. Fiul artistei a rămas la tatăl lui, după divorț

Citește și: Ce părere are Mihai Petre despre infidelitate, după 16 ani de căsnicie cu Elwira: „Cea mai importantă valoare pentru mine e adevărul, așa că…'

Citește și: Ce pasiuni au copiii lui Mihai Bobonete: „Octav e sportiv, Maria este o ființă foarte complexă. Nu pot să spun că….'. Actorul postează rar fotografii cu ei

Florin Ristei îi va cânta la nuntă

Florin Ristei a promis că îi va cânta la nuntă, care va fi pe 20 iulie. Cei doi au făcut echipă la Te cunosc de undeva și sunt buni prieteni.

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exclamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine', a spus și Florin Ristei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton