Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei. Au avut un tort spectaculos, decor cu lămâi, iar actrița a purtat o rochie de mireasă deosebită

 Calin Maria Bianca
.

Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei. A fost petrecere mare în lumea mondenă în acest weekend, asta fiindcă Ilona Brezoianu și alesul inimii sale, Andrei Lucian Alexandru, au făcut pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu, după ce în urmă cu câteva săptămâni a avut loc cununia civilă. Cei doi îndrăgostiți s-au cununat religios, iar mai apoi a urmat o mare petrecere la pisicină, cu o tematică cu lămâi, unde au sărbătorit alături de toți cei dragi lor! Iată imagini spectaculoase de la nuntă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dacă la sfârșitul lunii iunie, Ilona Brezoianu și partenerul ei se căsătoreau civil, alături de doar 20 de invitați, având parte de o petrecere restrânsă, iată că acum, la o lună distanță, au avut și cununia religioasă. Îndrăgita actriță a îmbrăcat o rochie superbă de mireasă, dar stai să vezi cum a arătat petrecerea și tematica cu lămăi aleasă!

nunta-ilona-brezoianu-1nunta-ilona-brezoianu-1

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru! Vedeta a purtat rochie scurtă și teniși: „Mulțumim pentru…” / Imagini surprinzătoare de la eveniment

Citește și: Ilona Brezoianu și cei 20 de invitați de la cununia civilă au sărbătorit evenimentul la restaurant: „Nu a fost ceva planificat cu mult timp înainte. Facem și petrecerea, dar va fi…' / Când are loc cununia religioasă

Citește și: Ce au descoperit polițiștii în casa influencerului Andrei Versace, în care a fost găsit mort. Principala ipoteză luată în calcul de procurori și ultimul mesaj postat de bărbat: „Tu ai impresia că îți merge cu mine?'

Citește și: Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială și o susține pe Kamala Harris. Reacția lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican: „A fost cel mai prost președinte din istoria SUA'

Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei

A fost ziua cea mare pentru Ilona Brezoianu și soțul ei în acest weekend! Cei doi și-au luat hainele de nuntă, atent alese, și au plecat încărcați cu emoții și multă iubire spre altarul Bisericii, unde și-au jurat iubire pentru tot restul vieții.

Îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, lungă, cu volane, simplă, dar foarte elengantă, dar și atent machiată și coafată, într-un stil natural, Ilona Brezoianu a fost în centrul atenției și a atras toate privirile. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și s-a asortat cu aleasa inimii sale. Mai precis, a purtat un costum crem, la care a asortat încălțăminte lejeră pentru a se distra pe cinste.

Ilona Brezoianu a ales lămâile pentru tematica nunții

Așa cum era de așteptat, au avut o cununie religioasă foarte frumoasă, astfel că după acest moment emoționant și foarte important a urmat petrecerea de nuntă. Evenimentul a avut loc în Prahova, într-o locație specială, cu piscină, iar de organizarea nunții s-a ocupat Răzvan Babană, fost concurent la „Chefi la cuțite', emisiunea de la Antena 1.

Au ales o tematică aparte, în care lămâile au fost în centrul atenției. Mesele au fost decorate atent cu flori naturale, verzi, dar și cu foarte multe lămâi. Nici de pe marginea piscinei nu au lipsit zecile de lămâi, care au creat o imagine de ansamblu spectaculoasă.

Ce vedete au participat la nunta Ilonei Brezoianu

La frumosul eveniment au participat cele mai importamte și apropiate persoane din viața lor. Pe lista invitaților s-au numărat și Florin Ristei, colegul ei de la matinalul de la Antena 1, care a și cântat la eveniment. Și actrița Lia Bugnar, actorul Marius Manole, stilistul Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, bucătarul Nicolai Tand și prezentatoarea Diana Munteanu au fost printre invitații de seamă, care s-au prezentat la nunta actriței.

Muzica a fost și ea una atent aleasă, care i-a distrat pe invitați pe cinste. Totuși, surpriza serii a fost, bineînțeles, tortul! Au ales un tort alb, cu trei etaje, simplu, dar impunător, mai ales că a făcut parte tot din tematica nunții cu lămâi. E clar că a fost o petrecere pe cinste, mai ales că la final, mirii au sărit în piscină îmbrăcați, mai fericiți ca niciodată.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton