Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat "Te cunosc de undeva!", sezonul 20: "Vă mulţumim tuturor că ne-aţi votat!". Premiul de popularitate l-au primit Bella și Barbara

 Oana Pantazi
.

Pentru fanii lor nu a fost o surpriză că Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20, asta deoarece cei doi artiști au avut prestații foarte bune de la început, dar cei care i-au susținut din fața televizoarelor au avut emoții până în clipa în care au primit trofeul. Premiul de popularitate a fost adjudecat de două artiste extrem de iubite, Bella și Barbara.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20, sâmbătă seară, învingându-și colegii intrați în finală – Connect-R și Shift, Jo și Liviu Teodorescu, Emi și Cuza, care au avut, de asemenea, prestații impresionante. Deși, la jurizare, nu au primit niciun punct de la colegii de la canapea care nu au intrat în finală, voturile spectatorilor au făcut diferența. Premiul de popularitate a fost adjudecat de Bella și Barbara, care în finală, deși nu au concurat, au avut misiunea dificilă de a-l imita pe regele rock’n roll, Elvis Presley.

445181026_7654350134658938_6789686686763900416_n445181026_7654350134658938_6789686686763900416_n

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20

În finala sezonului 20 de la „Te cunosc de undeva!”, emoțiile concurenților au fost imense, iar finalul a fost cel așteptat de fani – Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat competiția în urma unei prestații incredibile. Pentru cei doi artiști au fost o provocare imensă, iar asta deoarece la ruletă le-a picat balada November Rain a trupei Guns NRosses, o piesă iconică.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…’. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa la altă emisiune din trust

Citește și: Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nuntă: „Am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite. Nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci…'

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz: „Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui!'

De data asta, Ilona a fost cea care a cântat cel mai mult, în timp ce Florin a acompaniat-o magistral la pian și la chitară electrică. Emoțiile au fost uriașe până în ultima clipă, cu atât mai mult cu cât scorul a fost extrem de strâns după votul juriului. Cei care au mărit diferența de punctaj dintre ei și ceilalți concurenți au fost spectatorii din platou, care au votat în număr mare pentru cei doi artiști, care nu au primit niciun punct de la colegii de la canapea.

La final, bucuria a fost imensă, pe măsura eforturilor depuse de Ilona și Florin. Actrița nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după anunțarea câștigătorilor.

„Mă bucur foarte tare, sunt foarte emoţionată! Şi vă mulţumim tuturor că ne-aţi votat!', a spus Ilona, negăsindu-și cuvintele.

Florin Ristei: „Vrem să arătăm în finală fix opusul a ceea ce suntem noi”

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au excelat în fiecare ediție „Te cunosc de undeva!”, însă de data aceasta provocarea a fost una demnă de o finală. În timp ce Florin a demonstrat că nu este doar un interpret talentat, făcând o demonstrație de virtuozitate la pian și chitară, Ilona a dus greul piesei pe plan muzical, deși ea nu este cântăreață, iar asta a contat enorm în ochii juriului, dar și ai publicului. Cei doi au interpretat magistral una dintre cele mai cunoscute piese rock din toate timpurile – November Rain, a trupei Guns NRosses.

https://www.youtube.com/watch?v=xQU6PzSSOOY

„Vrem să arătăm în finală fix opusul a ceea ce suntem noi. Adică eu să nu prea cânt deloc, să cânte Ilona toată piesa, iar eu să fac ceva ce n-a făcut nimeni până acum la Te cunosc de undeva!, adică să cânt live la un instrument. Tot greul va cădea pe colega mea Ilona. Nu m-am lăsat mai prejos şi m-am dat peste cap să găsesc chitara originală din clip. Am spus trei poveşti, patru rugăciuni şi am făcut rost de ea.

Dar să nu se uite lumea acasă şi să zică stai mă, că ăsta oricum cântă la chitară, pentru el e uşor, că nu e simplu. Eu nu sunt chitarist, sunt un solist care mai cântă la chitară din când în când, de plăcere!', a spus Florin Ristei înainte de finala „Te cunosc de undeva!”.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton