Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica ei: "Cea mai bună parte din mine". Ce mult a crescut Josephine!

 Oana Pantazi
.

Recent, Gina Pistol a postat în social media o imagine emoționantă cu fiica ei ei, Josephine, în vârstă de 3 ani. Chiar dacă Gina și Smiley au ales să nu arate chipul fetiței lor încă, fanii au reacționat în număr mare în fața fotografiei mamă-fiică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Josephine, adorabila fiică a Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit 3 ani recent și seamănă tot mai mult cu mama ei, cu siguranță. Chiar dacă în fotografii nu i se vede chipul, părinții ei alegând să nu o expună în social media, părul blond-auriu al micuței dovedește că a împrumutat datele fizice de la Gina.

386098587_18391367092000937_2399886417311837967_n386098587_18391367092000937_2399886417311837967_n

Imagine emoționantă cu Gina Pistol și fiica ei

Chiar dacă e greu de crezut, pentru că parcă mai ieri mama ei posta în social media imagini cu burtica de gravidă, Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a împlinit deja 3 ani. Părinții ei, pentru a-i proteja intimitatea, au ales însă să nu mai arate chipul micuței pe conturile lor de socializare. Cu toate acestea, fanii se bucură adeseori de imagini și chiar filmulețe cu cei trei, iar Gina îi ține la curent cu evoluția adorabilei Josephine.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune: „Am avut Covid de două ori într-un an, am avut burnout…

Citește și: Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce / Acum, emisiunile Chefi la Cuțite și America Express sunt prezentate de Irina Fodor

Citește și: Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Au fost dați afară din show, după 7 ani

Recent, vedeta a postat o nouă fotografie cu Josephine, în care, chiar dacă nu i se vede chipul, se poate observa lesne cât de mult a crescut fiica ei și a lui Smiley în ultimul timp… Îmbrăcată într-o rochiță în carouri alb-negru, Josephine este ținută în brațe de mama ei, iar expresia plină de duioșie a Ginei i-a emoționat pe internauți. Asta cu atât mai mult cu cât, în dreptul imaginii Gina a scris: „Cea mai bună parte din mine”.

„Aveți o fetiță minunată, sunteți o familie frumoasă, sănătate și multe bucurii!”, „Fericire!! Frumusete!! Superbă poză!”, „Sunteți minunate, sunteți superbe și sunteți o familie frumoasă. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților la fotografia postată de Gina, care a strâns mai bine de 16.000 de aprecieri.

De ce au decis Gina Pistol și Smiley să nu mai arate chipul fiicei lor

Dat fiind că Gina și Smiley sunt un cuplu extrem de vânat de presă, care suscită permanent atenția fanilor, evident că fotografiile cu micuța Josephine s-au bucurat întotdeauna de interes. Vedetele au decis însă să nu publice imagini cu chipul fiicei lor, iar la un moment dat, Smiley a anunțat că nu va mai posta deloc fotografii cu Josephine.

Totul a culminat cu o greșeală a Ginei, care a postat o fotografie în care se vedea chipul fiicei lor. Deși a șters-o în câteva minute, fotografia s-a viralizat… Ulterior, cu lacrimi în ochi, Gina Pistol a explicat că imaginea a fost postată din imprudență și a cerut presei să blureze chipul lui Josephine. După aceea, Gina și Smiley au decis să nu mai publice nicio fotografie cu fiica lor, anunțul fiind făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul așa vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale e decizia ei!

Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele‘, a ținut să precizeze Smiley.

Smiley: „Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți”

Smiley și Gina Pistol și-au explicat decizia de a nu mai publica imagini cu fiica lor. Cei doi părinți sunt de părere că expunerea publică ar putea-o afecta pe Josephine în viitor și vor ca aceasta să decidă singură dacă își dorește să fie cunoscută publicului larg.

„Noi am decis să fim neutri în această poveste. Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană, și eu cred că, orice persoană are dreptul să aleagă cine vrea să fie, cum vrea să-și trăiască viața’, a declarat Gina Pistol.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe Internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!’, a declarat Smiley.

În cele din urmă, spre deliciul fanilor, Gina și Smiley au început să posteze din nou fotografii cu Josephine…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton