Imagine rară cu Dan Capatos și soția lui, la împlinirea celor 19 ani de căsnicie. Monica era pe cale să facă nuntă cu un alt bărbat când l-a cunoscut pe prezentatorul TV

 Dumba Gabriela
.

Monica și Dan Capatos au sărbătorit 19 ani de căsnicie într-un loc special, iar „păcătosul” de la Antena Stars a și marcat acest eveniment frumos din familia lor cu o postare pe Instagram. Cu această ocazie, soția lui Dan Capatos a apărut și ea în online, ipostază rară ce-i drept, pentru că Monica este o persoană foarte discretă, în ciuda celebrității partenerului ei din ultimii 24 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea lor de dragoste a început ca-n filme! Fiecare era implicat într-o altă relație, s-au îndrăgostit la prima vedere și „viețile lor au fost date peste cap”, așa cum spunea Dan Capatos la un moment dat. Între timp au trecut 24 de ani, dintre care 19 de căsnicie, iar Monica și Dan Capatos sunt fericiți ca-n prima zi.

5464554645

Unde au sărbătorit Monica și Dan Capatos 19 ani de căsnicie

Dan Capatos și soția lui au sărbătorit, recent, 19 ani de căsnicie, iar prezentatorul TV a anunțat acest lucru și pe pagina lui de Instagram. „De 19 ani cu acte în regulă', a scris Capatos, în dreptul unei imagini cu el și Monica, în care apar îmbrățișați și zâmbitori, iar ca locație era trecut orașul Istanbul.

Monica și Dan Capatos au ales să plece în Turcia cu mașina, probabil pentru a se bucura și mai mult unul de compania celuilalt.

Cei doi au un băiețel de aproape 13 ani, născut în februarie 2011, însă în această escapadă romantică au ales să plece singuri.

Andrei Capatos are mari șanse să devină un jucător de tenis renumit. Iar acest lucru se vede în rezultatele sale. Legitimat la C.S. Dinamo București, Andrei se află acum pe locul 34 la categoria 14 ani, conform datelor publicate pe site-ul oficial al Federației Române de Tenis. Luna trecută, Andrei a ieșit campion la dublu și a obținut locul 3 la simplu, la FRT Cup Tennis Europe Junior Tour, potrivit libertateapentrufemei.ro.

În vară, Andrei Capatos a reușit o altă performanță remarcabilă. La doar 12 ani, el s-a clasat pe locul 5 în clasamentul național de tenis și a obținut primul loc în cadrul primului său turneu la categoria U14.

„Din nou la început de drum: Categoria U14 FRT. Primul turneu, primul trofeu! După 2 ani de senzații intense, se încheie ciclul U12 FRT cu un onorant loc 5 în clasamentul național. Cu alte cuvinte, doar 4 au fost mai buni în România! Felicitări tuturor! Foarte mândru de tine, Andrei!', a scris Dan Capatos atunci, pe Instagram.

Citește și:Kassandra Rotariu, din nou pe masa de operație: „Are dureri mari!'. Fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu are peste 50 de operații până la 18 ani

Citește și:Primul interviu acordat de Akim și Dominic, fiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cum se înțeleg cu părinții lor și ce domenii îi pasionează: „Noi suntem originali’

Cum a început povestea de dragoste dintre Monica și Dan Capatos

Monica și Dan Capatos s-au întâlnit în presă, acum 24 de ani și au decis să renunțe la relațiile lor de atunci pentru a fi împreună. Monica era chiar pe punctul de a se mărita atunci când l-a întâlnit pe Dan Capatos și a renunțat la nuntă.

A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată.

Suntem de mulți ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile', mărturisea Dan Capatos într-un interviu pentru Taifasuri.

Dan Capatos a declarat, acum câteva luni, că își găsește timp și pentru soția sa, iar atunci când are ocazia o răsfață cu florile ei preferate.

‘Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999’, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton