Imaginea cât o mie de cuvinte! Fotomodelul care a trecut prin mulțimea de protestatari pentru a ajunge la Elle Style Awards

 Stamen Diana
.

Miercuri seară a avut loc unul dintre cele mai sexy, stylish și spirited evenimente ale anului, Elle Style Awards 2017. O imagine cu un fotomodel a ajuns virală.

Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, iar în fața clădirii, în seara respectivă, aveau loc și proteste. Un fotograf a surprins o imagine care face cât o mie de cuvinte. Fotomodelul Ștefania Ivănescu se grăbea să ajungă la evenimentul monden, iar aceasta a fost nevoită să o ia prin mulțimea de protestatari.

Fotografia cu fotomodelul s-a răspândit rapid pe internet, iar evident comentariile s-au declanșat imediat. Intrările dinspre Parcul Izvor erau închise, iar traficul era complet blocat. Ștefania Ivănescu a ocolit ca să ajungă la gală, chiar prin mijlocul protestatarilor.

„Foarte mișto poza, sublimă coincidența. Mă enervează în schimb miștourile vizavi de ea. Mergea la un eveniment important și relevant pentru meseria ei, nu văd de ce i-am bate superior obrazul că nu era la protest', „Foarte bună poza! Și nu cred că țara arde și baba se piaptană', în presă muncesc oameni care cotizează din greu la bugetul de stat, sunt corporații care trebuie să consume timp și bani cu noul cod fiscal etc. Bref, businessul trebuie să facă business, ca să supraviețuim. Cât o mai putea să facă business', „Mă, da’ ce repede ne aprindem. Nu știm nimic despre om, dar tragem concluzii după sandale', au comentat mai multe persoane pe rețelele de socializare.

La Elle Style Awards, Ștefania Ivănescu a câștigat premiul pentru cel mai bun model.

 

FOTO: Cătălin Georgescu, Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton