Imagini cu Gabriela Cristea dansând balet în emisiunea lui Măruță, la Pro TV: "Doamne, cât de frumoasă și suplă era, dar anii trec peste noi toți!"

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu mulți ani, Gabriela Cristea a mers la emisiunea lui Cătălin Măruță, care se numea pe atunci „Happy Hour' și a făcut ce a învățat în copilărie, și anume balet. De altfel, Gabriela Cristea spunea, la un moment dat, că părinții ei visau să se facă balerină și nu au fost deloc fericiți când ea a ales televiziunea. Imaginile cu Gabriela Cristea dansând balet au fost bine primite pe TikTok, iar internauții au comentat silueta suplă pe care o avea bruneta atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea are 49 de ani acum și este mămica a doi copii, iar silueta ei din prezent este un motiv de ceartă în rândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. În timp ce unii o critică pentru kilogramele în plus, alții o apără pe mămica Gabriela Cristea al cărei corp a suferit transformări după cele două sarcini.

69786978

Iat-o pe Gabriela Cristea dansând balet în emisiunea lui Măruță!

Gabriela Cristea a făcut balet timp de mulți ani în copilărie și părinții ei erau convinși că acela este viitorul ei. Nu a fost, așa, însă, spre nefericirea lor.

Gabriela Cristea a petrecut sute de ore în sala de dans, dar și la pian, acolo unde și-a format simțul artistic. Cu toate acestea, cariera ei în balet și muzică s-a întrerup brusc atunci când Gabriela Cristea a prins gustul televiziunii, la vârsta de 18 ani. S-a înscris la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și balerina a devenit vedetă media.

Ei bine, zilele acestea, pe platforma TikTok a fost publicat un filmuleț cu Gabriela Cristea dansând balet, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, din urmă cu mulți ani, iar fanii au rămas muți de uimire când au văzut-o pe prezentatoarea de la Antena Stars.

Atunci, TV Gabriela Cristea acceptase provocarea lui Cătălin Măruţă de a participa la emisiunea „Românii au Talent”, organizată la el în studio. Aceasta a demonstrat că are dansul în sânge şi a primit aprecieri din partea juriului format din Marcel Pavel, Casnica Andreea Moldovan şi Sorin Brotnei de la Akcent.

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat’

Citește și: Călin Donca îi cere lui Dorian Popa daune materiale, după acuzațiile de defăimare: „Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul’. Ce sume vrea să recupereze milionarul

Gabriela a făcut balet de la zece ani şi are chiar şi o diplomă în acest domeniu, după ce a absolvit Liceul „Dinu Lipatti”. Talentul ei a fost uşor de sesizat, frumoasa brunetă mişcându-se cu graţie pe ritmul muzicii. „Ai dansat foarte tare, nu-mi vine să cred”, i-a spus Cătălin Măruţă atunci, după ce a văzut prestaţia ei. 

„Dacă avea părul făcut coc era ca o balerină. Toate trec în viață. La bătrânețe trăim din amintiri. Doar la bătrânețe ne dăm seama cât de frumos era pe atunci'; „Doamne, cât de frumoasă și suplă era. Dar anii trec peste noi toți. Nimeni nu mai rămâne tânăr peste zeci de ani'; „A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, din rude mare împărătești o prea frumoasă fată';

„E minunată. Victoria, cea mică, seamănă cu ea. Gabriela e un om minunat. Este plină de viață. A dansat foarte frumos'; „Formidabilă'; „Superbă'; „Tinerețe'; „Ce păr frumos'; „Talentată și frumoasă'; „E superbă, a îmbătrânit frumos. Cele care spuneți că e balenă, are doi copii, să vă văd și pe voi să arătați atât de bine'; „Frumoasă femeie și ambițioasă. Felicitări pentru tot. Meriți să fii fericită', au fost doar unele dintre comentariile lăsate de internauți la postare.

Cum a ajuns Gabriela Cristea de la balet la televiziune

Gabriela Cristea a absolvit, în cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și Relații Publice. Apoi, a ales să se specializeze în Comunicare Neurolingvistică, în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică pe lângă MAE.

În ciuda dorinței părinților ei, care voiau să facă balet, Gabriela Cristea a ales cu inima, așa că debutul ei în lumea televiziunii a avut loc în anul 1994. La momentul acela, soția lui Tavi Clonda a prezentat concursul Eurovision, la TVR 1.

Apoi, în februarie 1996, telespectatorii o puteau asculta la Tele7ABC. Ulterior, Gabriela a lucrat la PRO TV (PR Manager și prezentatoare TV), până în luna iulie a anului 2000. Între timp, s-a ocupa și de studii.

Apoi, între 2000 și 2005, a fost prezentatoare de știri sportive, dar și co-prezentatoare a unei emisiuni la B1 TV. Între 2007 și 2018, Gabriela a activat la Kanal D. Printre emisiunile prezentate se numără și Noră Pentru Mamă (care și-a schimbat denumirea – Te Vreau Lângă Mine).

S-a vehiculat că în perioada în care lucra la Kanal D prezentând emisiunea „Noră pentru mama', Gabriela Cristea câștiga lunar suma de 20.000 de euro, salariu confirmat de prezentatoare, adăugând că reușise să acumuleze aproximativ un milion de euro în urma respectivei emisiuni.

A mai prezentat Te Iubesc De Nu Te Vezi, la Antena Stars. Apoi, soția lui Tavi Clonda a devenit prezentatoare la Antena 1. În prezent, este la cârma emisiunii Mireasa: Capriciile Iubirii.

Cariera ei a devenit motiv de discordie între Gabriela Cristea și părinții ei, iar în cele din urmă a plecat de acasă și relația dintre ei s-a răcit peste ani.

„Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva', mărturisea prezentatoarea TV acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton