Imagini de la înmormântarea Ancăi Molnar, make-up artistul care a murit la 35 de ani. Durere de nedescris pentru familia ei: "Îți spunem azi adio, îți mulțumim că ai luptat și..."

 Calin Maria Bianca
.

Anca Molnar este condusă pe ultimul drum astăzi! Durere de nedescris pentru familia îndrăgitei make-up artiste a vedetelor, care a încetat din viață pe data de 11 iunie, la vârsta de doar 35 de ani, fiind răpusă de cancer. Chiar în aceste momente, toți cei dragi se pregătesc de înmormântare și își iau rămas bun de la ea, cei mai afectați fiind chiar soțul și fiul ei, Patrick, care nu se desprind de sicriul celei mai importante femei din viața lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Încă de când s-a aflat vestea tragică că Anca Molnar a încetat din viață, pe conturile ei de socializare au apărut sute de mesaje dureroase și pline de suferință! Plecarea ei a lăsat un gol imens în inimile multor oameni care au cunoscut-o, dar mai ales în sufletul familiei sale.

primele-imagini-de-la-priveghiul-ancai-molnar.-sfasietor-ce-a-facut-sotul-sau-la-capela-toata-lumea-a-ramas-fara-cuvinte-5-1primele-imagini-de-la-priveghiul-ancai-molnar.-sfasietor-ce-a-facut-sotul-sau-la-capela-toata-lumea-a-ramas-fara-cuvinte-5-1

Citește și: Cum a aflat regretata Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, că suferă de cancer. Alina Radi: „Am început să plângem amândouă. Nu știa mai nimeni. O durea capul și la control…”

Citește și: Ultima conversație dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artistul să moară: „Te rog să mai reziști… Ai fost paradisul meu…' / Ce mesaj sfâșietor a postat soțul ei pe Internet

Citește și: Cum a ajuns Babasha să cânte alături de Coldplay și ce părere are Chris Martin despre el: „Poate nu înțelegeți…'

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de fiul Ancăi Molnar, make-up artistul vedetelor. Ce a postat Patrick pe rețelele de socializare: „Cui să-i spun durerile mele?”

Imagini de la înmormântarea Ancăi Molnar, make-up artistul care a murit la 35 de ani

Au fost momente încărcate cu suferință lângă sicriul Ancăi Molnar încă de când trupul neînsuflețit i-a fost depus la capelă. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de lângă sicriul cel alb, ales pentru ea, iar numeroasele aranjamente florale albe, coroane din trandafiri și tablourile cu ea, au adus lacrimi pe fața tuturor celor prezenți.

E adevărat că durerea resimțită de toți cei dragi nu se poate descrie în cuvinte, însă mesajul postat de soțul ei chiar în urmă cu scurt timp este de-a dreptul emoționant și sfâșietor. De asemenea, primele imagini postate de SpyNews.ro sunt tulburătoare.

'Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată.

Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…', a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Claudiu Molnar, îngenuncheat de durere lângă sicriul soției

Anca Molnar a fost o femeie iubită și respectată de foarte multă lume prin talentul de care a dat dovadă și succesul pe plan profesional, însă mai ales de soțul ei. Încă de când a anunțat vestea că a murit, Claudiu Molnar postează numeroase mesaje plin de suferință și toate momentele cu ea din ultimele zile, începând de la ultimul schimb de mesaje și până la clipele când se plimbau pe holurile spitalului. Acum, îngenuncheat de durere, nu poate pleca de lângă sicriul celei pe care o diviniza până acum câteva zile.

Și fiul lor, Patrick, este la fel de afectat de ceea ce se întâmplă și nu se desparte de tatălui lui și sicriul mamei sale. Urmează un drum greu pentru el, fiindcă de acum înainte nu mai are cui să-i spună „mamă„, însă tatăl lui îi este sprijin în orice, așa cum se vede și din imaginile cu ei lângă sicriul Ancăi Molnar.

Unde va fi înmormântată Anca Molnar

În aceste momente, familia și toți cei care au cunoscut-o pe Anca Molnar se pregătesc pentru cele mai cumplite clipe. Înmormântarea make-up artistei vedetelor are loc astăzi, 13 iunie, șa Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, într-o mulțime de lacrimi, strigăte de durere și inimi frânte și îndoliate.

‘Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea’, a transmis soțul Ancăi Molnar, în ziua în care ea a murit.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton