Imagini de la nunta cuplului Cristina Rancov - Iulian Clonț de la Insula Iubirii. Sunt căsătoriți de 10 ani: "La cererea publicului..."

 Dumba Gabriela
.

Cristina Rancov de la Insula Iubirii a postat recent un videoclip, pe TikTok, de la nunta ei cu Iulian Clonț. Între cei doi este o diferență de vârstă de 21 de ani și au declarat că participarea la Insula Iubirii a fost menită să le testeze iubirea. Rămâne de văzut cum va rezista cuplul lor până la finalul emisiunii, însă Iulian Clonț a dorit să părărească Insula Iubirii în ultima ediție difuzată la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Rancov și Iulian Clonț au căpătat popularitate în online de când sunt concurenți la Insula Iubirii și au grijă să mențină o relație apropiată cu fanii lor. Astfel, Cristina a postat recent imagini de la nunta ei cu Iulian, de acum 10 ani, dând astfel de înțeles că sunt încă împreună după Insula Iubirii. Este știut faptul că filmările din Thailanda au avut loc anul trecut.

464464

Imagini de la nunta cuplului Cristina Rancov – Iulian Clonț de la Insula Iubirii

Iulian Clonț a cunoscut-o pe soția sa, Cristina Rancov, în vârstă de 31 de ani, în cafeneaua în care ea lucra ca ospătar. Între cei doi există o diferență de 21 de ani, dar au demonstrat că dragostea nu are vârstă.

Au locuit ani de zile în Dubai, unde Iulian s-a ocupat de un restaurant. După ce soția sa, Cristina Rancov s-a confruntat cu depresia, Iulian Clonț a decis să-și ia familia și să se întoarcă în România și să înceapă o nouă viață. Iulian Clonț are un băiat cu fosta soție, care în prezent are 24 de ani.

Iulian Clonț s-a întors în România și a cumpărat cafeneaua unde a cunoscut-o pe sotia sa. Cei doi au decis să lucreze împreună și sunt foarte fericiți. Cristina Rancov provine dintr-o familie modestă și a fost nevoită să lucreze încă de la vârsta de 14 ani pentru a se întretine.

Cristina Rancov a postat pe TikTok un clip de la nunta ei cu Iulian Clonț, din urmă cu zece ani.

„La cererea publicului, urmează dansul mirilor. Spiderman', a scris concurenta de la Insula Iubirii la postarea pe care a făcut-o pe platforma TikTok.

Iulian Clonț a vrut să plece de la Insula Iubirii

În ultima ediție a emisiunii Insula Iubirii, difuzată la Antena 1, Iulian Clonț a anunțat că vrea să părăsească emisiunea. Soțul Cristinei Rancov a luat această decizie, după ce ispitele feminine l-au judecat și au spus vorbe urâte despre el.

Citește și: Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și: Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și: Nicola și Mihai Alexandru continuă să-și trimită mesaje, la 17 ani de la divorț: „Am rămas în relații bune, avem…’

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria: „Nu există iubire fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie de…’

„Eu aș dori cu scuzele de rigoare să-ți solicit ție și întregii echipe retragerea mea din această emisiune. Nu știu dacă am surprins pe cineva, probabil pe voi doi. Am venit cu mare încredere că pot să arăt așa cum sunt eu și relația mea, dar se pare că sunt interpretat greșit și chiar nu vreau să continui în a fi judecat de cineva care chiar nu mă cunoaște sub nicio formă', a mărturisit concurentul atunci.

Cu toate acestea, Radu Vâlcan i-a spus că nu poate face ce vrea el, deoarece singur a ales să vină la această emisiune. Prezentatorul TV a mai declarat că nu-l ține nimeni cu forța, însă și-a dori să se gândească mai bine la decizia radicală pe care a luat-o.

De ce au venit Cristina Rancov și Iulian Clonț la Insula Iubirii

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. Deși susțin că au încredere deplină unul în celălalt și că nu-și văd viața unul fără altul, Iulian Clonț a spus în testimoniale că el știe că poate fi ispitit. De asemenea, crede că cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este ca soția lui „să se împiedice’.

„Este cea mai frumoasă relație pe care eu am avut-o vreodată. Sunt 11 ani de când suntem împreună. N-am reușit să ne certăm în 11 ani, absolut niciodată. O să vedeți că o să fie foarte, foarte frumos. Nu-mi imaginez sub nicio formă viața fără Cristina lângă mine. Eu da, pot fi ispitit și am mai spus-o. Cel mai rău lucur care s-ar putea întâmpla este ca Cristina să se împiedice, ceea ce se va întâmpla cu siguranță’, a spus Iulian Clonț despre relația lor, la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton