Imagini de poveste cu Andrea Bocelli și familia lui. Tenorul a aniversat 30 de ani de carieră: „Veronica este prietena mea cea mai bună, iubita mea, partenera mea în bucurie și în tristețe"

.

Andrea Bocelli a marcat 30 de ani de carieră cu o serie de concerte, pe care le-a susținut în orașul său natal din Italia, Lajatico. Faimosul artist a împărțit scena cu mai multe celebrități, dar și cu cei care îi duc numele mai departe, copiii lui. Matteo și Virginia trăiesc pentru muzică și reușesc să îi impresioneze pe cei care îi ascultă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Ed Sheeran, Shania Twain, Jon Batiste, Russell Crowe, Sofia Vergara, Placido Domingo, Jose Carreras, David Foster, Christian Nodal, Sofia Carson, Laura Pausini, Tiziano Ferro, Zucchero, Giorgia etc. I-au fost aproape și cei doi copii, Matteo și Virginia, care au, de asemenea, o pasiune pentru muzică. Despre fiica lui, solistul spune că are glasul unui înger.

Roma Cinema Fest 2024. Rome Film Fest. Red carpet for the film „Andrea Bocelli 30: The celebration”.Roma Cinema Fest 2024. Rome Film Fest. Red carpet for the film „Andrea Bocelli 30: The celebration”.

Andrea Bocelli, pe covorul roșu cu întreaga familie

Imaginile de la concerte se regăsesc acum în filmul „Andrea Bocelli 30 – The Celebration'. Avanpremiera de gală a avut loc la Sala Sinopoli din Roma, Italia. Andrea Bocelli a apărut pe covorul roșu cu cea cu care își împarte viața și cei trei copii.

Veronica Berti este managerul soțului ei și este, de asemenea, vicepreședinte al Fundației Andrea Bocelli. La zece ani după ce s-au cunoscut, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Virginia, și s-au căsătorit oficial doi ani mai târziu, în 2014. Între ei există o diferență de 25 de ani, dar acest lucru nu a contat niciodată. Veronica este și mamă vitregă pentru cei doi băieți ai artistului dintr-o căsătorie anterioară, Amos Și Matteo. Andrea a fost căsătorit în trecut cu Enrica Cenzatti. Povestea lor a durat din 1992 până în 2002.

Virginia calcă deja pe urmele tatălui ei și chiar a cântat cu el și cu fratele ei mai mare, Matteo, pe albumul A Family Christmas.

Potrivit Veronicăi, secretul parteneriatului lor lung este simplu: depind unul de celălalt. „Suntem împreună de aproape 22 de ani și, cel puțin la început, am petrecut 24 de ore pe zi împreună', a spus Veronica pentru People în martie 2023. „Uneori nu suntem neapărat de acord asupra drumului, dar suntem întotdeauna de acord asupra scopului. Ne bazăm unul pe celălalt', spune ea.

Andrea Bocelli, cucerit pe viață de Veronica Berti

Andreea Bocelli nu își imaginează viața fără Veronica Berti. „Veronica este prietena mea cea mai bună, iubita mea, partenera mea în bucurie și în tristețe; este persoana la care mă pot duce, iar ea aduce pace și unitate în familia noastră. Ea este, de asemenea, managerul meu', mărturisea Bocelli într-un interviu despre soția sa.

„O relație de succes între doi oameni este o artă', a mărturisit Andrea pentru The Guardian, adăugând că muzica are un rol important în viața lui cu Veronica. „Este în joc chimia. Trebuie să existe o atracție fatală sau intervine plictiseala, dar arta constă în păstrarea acestei atracții chimice fatale și menținerea ei în viață', preciza el.

După mai mulți ani de relație, Veronica a spus în documentarul din 2024, Andrea Bocelli, că este suficient de încrezătoare pentru a nu fi afectată de alte femei care se apropie de soțul ei pe scenă.

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie”

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: „Dacă nu mi-ar fi fost mamă, probabil aș fi fost și acum în clasa a XI-a, aș fi mestecat tutun și aș fi condus un Audi alb!” Carol Ionescu i-a trimis mamei lui, Magda Catone, un mesaj de suflet, de ziua ei

Citește și: Augustin Viziru spune că și-ar da viața pentru fratele său, dar tot nu-și vorbesc. De ce e supărat pe Lucian: „Evităm să ne deranjăm unul pe altul. A trebuit să aflu…'

Unde trăiește Andrea Bocelli cu soția și copiii

Andrea a achiziționat Villa Alpemare, un conac pe litoralul Toscanei, la sfârșitul anilor 1990. Moșia întinsă a fost odinioară un hotel, iar Andrea Bocelli a restaurat-o complet și i-a dat dat strălucirea de odinioară.

„Deoarece călătoresc atât de des, cea mai bună vacanță la care mă pot gândi este întotdeauna între zidurile casei mele, înconjurată de dragostea familiei mele și a prietenilor care vin să mă viziteze', spunea el.

Artistul a numit vila casa sa elegantă, dar fără pretenții: „Este o casă primitoare, care este suficient de mare pentru ca noi să trăim și să lucrăm în ea, să facem muzică și să găzduim mulți prieteni', mărturisea Bocelli.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton