Imagini din casa lui Pepe, în care locuiește alături de Yasmine Pascu și cei trei copii ai lui. Are bucătărie cu acoperiș și pereți din sticlă și un dormitor matrimonial spectaculos

.

Imagini din casa lui Pepe, în care locuiește alături de Yasmine Pascu și cei trei copii ai lui. Vila din Pipera este evaluată la peste 400.000 de euro, potrivit informațiilor apărute de-a lungul timpului, și nu este de mirare ținând cont de cariera de mare succes pe care o are îndrăgitul artist. Nu doar că își crește cei trei copii aici, ci de multe ori în locuință își desfășoară mare parte din activitatea sa, astfel că aici s-au filmat multe dintre interviurile și concertele de pe canalul său de Youtube!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Tot în casa cu etaj din Pipera, Pepe a făcut și videoclipul piesei sale: 'M-am jurat', însă asta nu e tot. Fanii au văzut câteva dintre camerele locuinței prin intermediul videoclipurilor muzicale, însă recent a postat mai multe fotografii cu fiicele din căsnicia cu Raluca Pastramă, Rosa și Maria, în timp ce se jucau cu fratele lor cel mic, Pepe Junior, astfel se pot vedea multe detalii din livingul spațios și bucătăria open-space.

casa pepe (3)casa pepe (3)

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din…'. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

Citește și: Alina Ceușan i-a cerut scuze public Oanei Pellea, după ce s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Vă respect și vă admir. Aveți dreptate! Am greșit!'/ Cum i-a răspuns actrița

Citește și: Cum arată gemenele lui Mihai Morar, Mara și Cezara, la 16 ani: „Ce frumos bat în piept două inimi…'

Imagini din casa lui Pepe, în care locuiește alături de Yasmine Pascu și cei trei copii ai lui

În cele mai recent fotografii și videoclipuri postate chiar de către Pepe din casa lui, fanii au putut observa că artistul se bucură de un living foarte mare. Are geamuri mari, ce lasă se pătrundă în casă o lumină naturală superbă printre draperiie în nuanțe deschise. Pepe a optat pentru un design modern, în nuanțe de crem, bej și negru. Ba mai mult, nu s-a limitat doar la priveliștea superbă din propria grădină, ci a ales să pună pe mai mulți pereți tapet ce imită lemnele.

Tot din living se poate observa și bucătăia open-space, cu geamuri și uși din sticlă. Și aceasta este tot în nuanțe de bej și crem, așa cum au și canapeaua cea mare din living. Totuși, pentru a nu avea un aspect simplist, au completat cu blat de bucătărie negru și alte detalii de aceeași culoare.

Bucătăria casei lui Pepe are acoperișul din sticlă

Pepe a avut grijă să își renoveze casa după propriile gusturile, astfel se explică că bucătăria are un perete de sticlă, însă asta nu este tot. Cel mai interesant este tavanul de sticlă, mai ales că această cameră vine ca o prelungire a casei și este complet din sticlă.

'Nu vrei să știi cât de mișto este când ninge, mori…', se laudă Pepe în urmă cu mai mult timp.

A transformat balcoanele în dressing-uri

Pepe și familia lui se bucură de o vilă superbă, foarte mare, însă cu toate acestea, artistul nu a vrut să irosească spațiul, motiv pentru care a ales să închidă balcoanele pentru a face dressing-uri. Ce-i drept, are o curte superbă și o terasă pe cinste, astfel că se poate bucura oricând de aer curat alături de copiii lui.

'La etaje sunt dormitoarele și am făcut dresinguri din balcoanele de la etaj. Am renunțat la balcoane pentru că nu am ieșit niciodată în ele. Când ai terasă, curte, nu ai de ce să ieși în balcon la etaj, le-am închis pe toate', a povestit Pepe, în trecut.

În imaginile de pe contul lui de Instagram se poate observa dormitorul matrimonial, care are un dressing foarte mare din oglinzi, pe tot peretele, însă și patul modern, negru, cu detalii din oglindă. Este, fără dpoar și poate, un dormitor spectaculos, diferit de conceptul adoptat de artist în living sau bucătărie.

Pepe are o curte mare și două zone de grătar

În imaginile apărute până acum pe conturile sale de socializare se vede întreaga curte care nu este deloc una mică. Aceasta este plină de luminițe, barul din sticlă, acolo unde artistul filmează și o parte din interviuri, dar și cele două grătare imense, având zona de grill specială pentru petreceri mari.

'Am casa de 8 ani, imediat cum am cumpărat-o am renovat-o (n.red. deși era nouă), am băgat o căruță de bani. La vreo doi ani am făcut încă o dată acoperișul și acum, din nou. De trei ori am făcut acoperișul', a povestit Pepe la un moment dat.

Sursă foto: Instagram / capturi ecran

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton