Imagini dureroase de la priveghiul lui Nicu Covaci: ”Drum lin către stele...”. Sicriul liderului trupei Phoenix este alb, decorat cu pasărea Phoenix și versurile care l-au consacrat

.

Este durere de nedescris lângă trupul neînsuflețit al liderului trupei Phoenix, care a fost depus într-un sicriu alb, cu multe flori în jurul său. Familia, prietenii, apropiații, colegii de breaslă, fanii și toți cei care l-au cunoscut de-a lungul vieții, mai ales pentru cariera sa impresionantă, au venit la Sala Capitol din Timișoara, pentru a-i aduce un ultim omagiu! Iată primele imagini de la priveghiul regretatului artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vestea morții lui Nicu Covaci a îndurerat pe toată lumea și a provocat multă suferință. După numeroasele mesaje încărcate cu regrete privind trecerea lui în neființă, acum toți cei dragi, începând de la familie, prieteni și fani, s-au reunit lângă sicriul alb cu trupul neînsuflețit al lui Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, pentru un ultim moment alături de el. 

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_08_nicu-covaci-omagiu-3https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2024_08_nicu-covaci-omagiu-3

Citește și: Nicu Covaci va fi înmormântat creștinește, în Cimitirul Eroilor din Timișoara. Impresara trupei Phoenix: „Nici nu s-a pus problema vreodată de incinerare”

Citește și: Nicu Covaci, omagiat de peste 250 de motocicliști, în Timișoara. Ce gest emoționant au făcut în memoria lui: „A fost un mare patriot, nu doar local. Un om fără de care noi n-am fi fost ceea ce suntem'

Citește și: Nicu Covaci s-a stins cu un mare regret: „Dezamăgit şi năpădit de coşmaruri. Recunosc că am avut şi pe vremurile acelea probleme, pentru că noi aveam curajul să deschidem gura şi să spunem ceea ce credem. Adevărul este că…”

Citește și: Triplă crimă în București: un bărbat de 46 de ani şi-ar fi ucis mama şi doi fraţi. Procurorii, șocați de ce au găsit în casă: „Sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate”

Imagini dureroase de la priveghiul lui Nicu Covaci

Trupul neînsuflețit al lui Nicu Covaci a fost așezat într-un sicriu alb, decorat cu pasărea Phoenix și versurile care au marcat istoria. Sicriul regretatului artist a fost depus marți dimineață în foaierul de la etajul 1 al Filarmonicii Banatul din Timișoara, pentru ca toți cei care l-au cunoscut și i-au iubit muzica să își poată lua rămas bun de la el, așa cum se cuvine.

Toți cei dragi au avut grijă să-l ducă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, astfel că au pregătit totul în cele mai mici detalii. Au ales un sicriu alb, cu pasărea Phoenix pe el, dar și versurile care l-au consacrat. Mai mult decât atât, au ales ca totul să fie alb, de la cruce și până la aranjamentele florale din sala unde i-a fost depus trupul neînsuflețit, după cum arată și imaginile postate pe Internet de către Radu Groza. Nici pozele cu el nu lipsesc și tablourile de mari dimensiuni!

Ce versuri sunt scrise pe sicriul lui Nicu Covaci

Sunt imaginile durerii, fără doar și poate, pentru toți cei care l-au cunoscut sau i-au ascultat muzica de-a lungul anilor. Toți așteptau vești bune din partea medicilor privind starea lui de sănătate, însă reprezentanții trupei Phoenix au anunțat cu profundă durere trecerea lui în neființă la vârsta de 77 de ani. De-a lungul vieții, Nicu Covaci a spus de multe ori faptul că trupa Phoenix a fost totul pentru el, drept urmare, cei dragi au avut grijă să scrie versuri din melodia sa pe capacul sicriului alb.

Fie să renască numai cel ce har
are de-a renaște, curățit prin jar,
din cenușa-i proprie și din propriu-i scrum,
astăzi ca și mâine, pururi și acum', sunt versurile scrise pe sicriul artistului.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu artistului pot merge azi, miercuri, între 9:00 și 17:00, la Sala Capitol din Timișoara. Nu este permis accesul a mai mult de 100 de persoane simultan la căpătâiul artistului, pentru a evita aglomerația, iar de asemenea nici lumânările și coroanele nu sunt acceptate. Conform informațiilor apărute, cei care doresc să-și ia rămas bun sunt rugați să aducă doar o floare în memoria marelui artist.

Nicu Covaci nu va fi incinerat, ci înmormântat creștinește în Timișoara

După lungi discuții și controverse privind înmormântarea lui Nicu Covaci, impresara formației Phoenix, Raluca Talasman, a negat existența unui coflict între formație și familia lui Nicu Covaci, legat de modul în care acesta urmează să fie condus pe ultimul drum. Aceasta a precizat că nu s-a pus problema incinerării trupului lui Nicu Covaci.

„Va fi înmormântat creștinește, joi, la Timișoara, la Cimitirul Eroilor. Acum pot să vă confirm pentru că sunt aici, cu familia, și stăm de vorbă’, a declarat, pentru HotNews, Raluca Talasman.

Ea a negat speculațiile după care Nicu Covaci ar fi dorit să fie incinerat, iar familia a decis să treacă peste această dorință.

„Nici nu s-a pus problema vreodată de cremare. A ieșit în presă că, vezi Doamne, familia s-a opus hotărârii trupei. Trupa nu a avut niciodată un cuvânt de pus, adică noi nu facem altceva… Că nu suntem noi aparținătorii. Nu suntem factor de decizie’, a precizat Talasman.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton