Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din luna de miere: "Vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă". Cum petrec cei doi soți în Bali

 Matei Bianca
.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au avut o nuntă la care mulți doar visează, iar acum a venit timpul să plece în luna de miere. Ei bine, cei doi soți au publicat pe rețelele de socializare imagini speciale din luna de miere. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și soția lui au plecat în Bali, acolo unde se bucură de liniște și relaxare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Răzvan Simion și soția lui, Daliana Răducan, au postat fotografii din luna de miere. Cei doi parteneri de viață se află în Bali, unde petrec momente de neuitat împreună și se bucură de tot ceea ce trăiesc acum.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au dorit să se căsătorească în Italia: „Inițial, am vrut unde locuiesc socrii mei, dar…”. Ce i-a făcut să se răzgândească

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…”. Ce a replicat artista

Citește și: Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere și ce face, în fiecare zi, de când a murit Cornelia Catanga: 'Îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea…'/ EXCLUSIV

Imagini din luna de miere a lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales să-și petreacă luna de miere într-una dintre cele mai exotice și romantice destinații din lume, și anume Bali. Recent, cuplul a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini spectaculoase din această escapadă de poveste.

Cei doi soți se bucură de peisajele de vis ale insulei, plajele cu nisip fin, apusurile ți răsăriturile de soare memorabile. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și soția lui se bucură de relaxare și clipe de neuitat.

Soția prezentatorului TV a publicat imagini cu vila în care locuiesc

Daliana Răducan a publicat și mai multe imagini cu vila în care ea și Răzvan Simion s-au cazat în Bali. Cei doi îndrăgostiți locuiesc într-un resort de lux, care arată fantastic, iar aici o noapte de cazare depășește suma de 1500 de euro.

„Majordomul nostru, Rose, a dotat vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă”, a scris Daliana Răducan la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Daliana Răducan și Răzvan Simion și-au dorit să se căsătorească în Italia

Răzvan Simion și Daliana Răducan au avut parte de nuntă impresionantă, însă prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit că planul lor inițial a fost să se căsătorească în Italia. La început, cuplul și-a dorit o festivitate intimă, cu un număr redus de invitați, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

Ne-am dorit ceva restrâns. Inițial am vrut în Italia, unde locuiesc socrii mei, dar pentru că aveam totuși mai multe scaune la masă de ocupat neapărat, am fost 56 de toți, și cu domnii de la muzică am avut mici dificultăți, că nu am avut unde să îi pun la masă. A fost mai mult o cină de gală, pe care ne-am dorit-o, exact așa am visat-o. Să putem să facem noi un cadou celor care ne-au onorat cu prezența’, a dezvăluit Răzvan Simion la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton