Imagini emoționante cu Mioara Roman în scaun cu rotile, plimbată de nepoata ei: "Isa a insistat să ieșim cu ea, pe malul lacului"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a postat imagini emoționante cu mama ei, care se află în scaun cu rotile acum, in timp ce este plimbată de nepoata ei. De altfel, chiar Isa, fiica Oanei Roman, a insistat la mama ei să o scoată pe bunica la o plimbare în natură, în zona azilului în care se află internată de mult timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mioara Roman este internată într-un centru privat din Snagov, destinat îngrijirii vârstnicilor, unde are parte de asistență non-stop, iar fiica și nepoata ei o vizitează cât de des pot. Recent, Oana Roman și fetița ei, Isa, au scos-o la o plimbare pe doamna Roman, iar imaginile i-au emoționat pe internauți.

3453534535

Mioara Roman, imagine emoționantă în scaun cu rotile

Mioara Roman are grave probleme de sănătate și necesită îngrijire de specialitate 24 de ore din 24, iar pentru binele ei, Oana a decis să o interneze într-un centru privat din Snagov. O vizitează cât de des poate, iar zilele trecute a luat-o cu ea și pe Isa, care a insistat să iasă la plimbare în natură cu bunica.

Oana Roman a povestit pe Instagram cum a decurs vizita și a postat și câteva imagini emoționante cu mama ei, în timp ce este plimbată de Isa.

„Am fost la mama și Isa a insistat să ieșim cu ea la plimbare pe malul lacului, să admirăm fântânile și să simțim aerul proaspăt de pădure.

Apoi ne-am așezat și ne-am bucurat să fim împreună într-un loc atât de frumos. Pur și simplu am stat și ne-am uitat la lac și la pădure și ne-am ținut de mână', a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Citește și: De ce are Mioara Roman are poprire pe pensie, deși e internată în azil, bolnavă de Parkinson. Ce sumă uriașă are de achitat: „Restanța totală fiind…'

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: ‘Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți’

Cât plătește Oana Roman pentru îngrijirea mamei ei

Mioara Roman are nevoie de asistență non-stop, așa că fiica ei s-a orienta spre un loc unde să primească toată atenția de care are nevoie. Oana a specificat, în trecut, că nu este un azil oarecare și că mama ai are parte de condiții de cinci stele, exact ca la hotel.

Suma pe care o plătește lunar nu este deloc una mică, însă Oana spune că mama ei are acolo toată îngrijirea necesară.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare', a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta este foarte multumită de cum este îngrijită mama ei și de confortul pe care angajatii îl oferă bătrânilor. Pentru că se simtea bine, Oana Roman s-a oprit să servească cafeaua acolo, unde a stat de vorbă cu bunicele.

„ E atât de liniște și frumos aici la Centru, încât m-am așezat la cafenea să beau un espresso și să mă bucur de liniște. Miroase divin, e răcoare și bunicuțele se plimbă pe aici, mai stau de vorbă cu dânsele’, a mai adăugat Oana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton