Imagini rare cu fiul Nadiei Comăneci și iubita lui! Cum s-a fotografiat Dylan Conner la absolvirea liceului

 Calin Maria Bianca
.

Imagini rare cu fiul Nadiei Comăneci și iubita lui! Toată lumea știe faptul că Nadia Comăneci, în vârstă de 62 de ani, trăiește o frumosă poveste de dragoste de mai bine de 27 de ani, alături de soțul ei, Bart Conner. S-au căsătorit în 1996, la Mănăstirea Cașin, și avut peste 700 de invitați, iar mai apoi au devenit părinți. Au un băiat superb, pe Dylan Conner, care urmează să împlinească 18 ani și tocmai a terminat liceul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci se bucură de un succes grandios pe plan profesional, însă nici atunci când vine vorba despre viața ei personală lucrurile nu stau diferit. Are un soț iubitor, o căsnicie frumoasă, și un băiat care zi de zi îi aduce zâmbetul pe buze și o face din ce în ce mai mândră.

whatsapp-image-2024-05-14-at-13.49.23-1whatsapp-image-2024-05-14-at-13.49.23-1

Citește și: Cum se menține în formă Nadia Comăneci: „Nu există o zi fără mișcare fizică”. Fosta mare gimnastă a împlinit 62 de ani

Citește și: Nadia Comăneci are o rețetă specială de sarmale pentru masa de Paște: „Facem în fiecare an o sărbătoare în familie”

Citește și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital din cauza unei pisici: „Aveți grijă oameni buni, că dintr-o glumă ca asta…S-ar putea ca distracția să vă coste…” / Cum se simte acum prezentatorul TV

Citește și: Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

Imagini rare cu fiul Nadiei Comăneci și iubita lui!

Așa cum bine știm cu toții, Nadia Comăneci a păstrat discreția când a venit vorba despre familia ei, viața privată, dar mai ales despre fiul ei, Dylan Conner. A încercat să-l țină departe de ochii curioșilor, astfel că inclusiv la absolvirea liceului l-a postat cu spatele, fără a i se vedea fața. Totuși, iubita lui, Scarlett, nu s-a ascuns și a postat o serie de fotografii unice alături de el, chiar în haine de gală, moment în care fanii au rămas fără cuvinte.

Cum s-a fotografiat Dylan Conner la absolvirea liceului

Imaginile cu fiului Nadiei Comăneci alături de iubita lui, care a învățat la același liceu ca și el, așa cum chiar celebra gimnastă a dezvăluit la un moment dat, au ajuns imediat virale. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut cât de mare este acum Dylan Conner, dar și cât de frumos este. E clar că a moștenit frumusețea de la mama sa, dar și atitudinea cu care a impresionat multe fane. Nici iubita lui nu s-a lăsat mai prejos, astfel că pe lângă atitudine, și rochia ei a ieșit în evidență.

În timp ce el a optat pentru un costum gri în carouri și o cămașă lila, fiind accesorizat cu o pălărie gri, dar și cu o pereche de pantofi din piele de șarpe, ea a ales o rochie aurie, crăpată pe picior!

„Cuplul vostru favorit de la bal. Prom 2024!„, este mesajul scris de Scarlett, iubita lui Dylan Conner.

Nadia Comăneci, mândră de fiul ei!

Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii, astfel că în ziua cea mare, în care a avut absolvirea și balul, nu a putut să nu-i facă o serie de poze impresionante. Nu, nu l-a fotografiat singur, ci alături de partenera lui, așa cum chiar ea a dezvăluit. Totuși, de precizat este că nu l-a postat cu fața, asta fiindcă Dylan Conner și-a pus pălăria în dreptul feței, ascunzând cel mai probabil un sărut cu iubita lui.

Fanii au fost curioși să afle cine se află în poza postată de Nadia Comăneci și au întrebat-o: „Cine sunt?„. Fără a sta pe gânduri, ea a răspuns la curiozitatea lor: „Băiatul meu și partenera lui de la bal'.

E clar că e foarte mândră de el, iar asta nu o spunem noi și nici pozele care vorbesc de la sine, ci chiar declarațiile ei din urmă cu mai mult timp.

În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car', a declarat Nadia Comăneci în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton