Imagini rare cu Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf. Cum a apărut la nunta fiului ei, Luca, în calitate de soacră mare / Are 56 de ani și locuiește în Germania

 Matei Bianca
.

Luca Reghecampf și Asiana Peng au spus marele „DA' în fața apropiaților, iar Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, și-a făcut apariția într-o ținută frumoasă la nunta fiului ei cu aleasa inimii lui. Fosta parteneră de viață a antrenorului a fost alături de băiatul ei în această zi extrem de specială, deși în prezent locuiește în Germania. Cum arată acum Mariana Pfeiffer, care în prezent are frumoasa vârstă de 56 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Deși Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, este o prezență discretă și nu apare prea des pe rețelele de socializare, ea a publicat recent imagini de la nunta lui Luca Reghecampf cu Asiana Peng. Cei doi îndrăgostiți s-au cununat civil și au avut alături de ei oameni apropiați. Cum a fost îmbrăcată Mariana Pfeiffer la marele eveniment din viața băiatului ei și a antrenorului.

luca0luca0

Citește și: Mariana Pfeiffer, despre relația dintre Reghe și Anamaria Prodan: „E o minciună că eu și Laurențiu eram despărțiți când s-au întâlnit pentru prima dată. Ea a avut o relație pasageră cu el încă de la…'

Citește și: În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu Luca Reghecampf, fiul lui Reghe din mariajul cu Mariana Pfeiffer: „Este crescut tot de mine și îl iubesc la fel de mult cum îi iubesc și pe copiii mei” / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Sorin Bontea despre copiii lui pe care îi expune public foarte rar: 'Sunt buni de însurat, de măritat, mâine-poimâine voi fi bunic…' Fiul lui împlinește 30 de ani, iar fiica lui, 23 / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Răzvan Fodor și Catrinel Menghia: s-au cunoscut când ea avea 16 ani și au fost împreună doi ani / Cum se înțeleg astăzi: „Din când în când vorbesc și cu nevasta lui'

Imagini rare cu Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a avut o relație deosebită cu Mariana Pfeiffer, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani. Împreună, au un fiu pe nume Luca Reghecampf și au mai avut o fiică, pe Analis Cristina, care, din nefericire, s-a stins din viață.

După încheierea căsniciei cu Mariana Pfeiffer, celebrul antrenor și-a refăcut viața alături de Anamaria Prodan. De-a lungul timpului, Luca Reghecampf a crescut, iar recent s-a căsătorit civil cu Asiana Peng, având-o pe mama sa alături la ceremonie.

Mariana Pfeiffer, cunoscută pentru discreția sa, a fost prezentă la evenimentul fiului ei, unde cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă, fiind înconjurați de cei apropiați. La nunta fiului său, ea a strălucit într-o ținută fucsia elegantă, care a atras toate privirile. A fost admirată și apreciată atât de copii, cât și de invitați pentru felul în care a arătat în această zi specială din viața băiatului ei.

Mariana Pfeiffer locuiește în Germania

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer și-a continuat viața în Germania, unde, la frumoasa vârstă de 56 de ani, și-a deschis un salon de înfrumusețare.

Deși nu este foarte prezentă pe rețelele de socializare, atunci când postează, o face în principal alături de fiul ei și de Asiana pENG, cu care are o relație excelentă, lucru evident pentru oricine îi vede împreună.

Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit

Laurențiu Reghecampf și-a căsătorit fiul cel mare, Luca, pe care îl are din relația cu Mariana Pfeiffer. La doar 23 de ani, Luca Reghecampf a spus marele „DA' în cadrul unei ceremonii civile organizate cu mare discreție, la care au participat doar cei apropiați.

Cuplul a publicat câteva imagini de la eveniment pe rețelele de socializare, iar antrenorul a postat și el o fotografie, urându-le celor doi „Casă de piatră!'.

Asiana Peng, partenera de viață a lui Luca Reghecampf, a scris pe Instagram: „Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf'.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton