Imagini rare cu Monica Tatoiu, din perioada liceului. Avea siluetă de model și poza sexy în pantaloni de piele

 Dumitrache Laura
.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri de la noi din țară. De-a lungul anilor a făcut declarații transparente despre viața ei, fiind îndrăgită de multă lume. Din când în când, Monica Tatoiu își mai surprinde fanii cu imagini din timpul liceului și facultății. Iată imagini rare cu celebra femeie de afaceri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Este o persoană asumată și a dovedit acest lucru ori de câte ori și-a exprimat părerea în diferite situații. Monica Tatoiu a absolvit Facultatea de Matematică și le-a predat studentilor vreme de 10 ani, după care s-a reprofilat spre mediul de afaceri.

monicamonica

Monica Tatoiu a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, din perioada în care era la liceu și facultate. Nu putem trece cu vederea faptul că afacerista avea o siluetă de invidiat, iar acest lucru nu s-a schimbat de-a lungul anilor. Și în prezent, Monica Tatoiu continuă să arate foarte bine.

Citește și:De ce Monica Tatoiu nu vrea să-i ofere fiului său bani pentru a-și cumpăra o casă: „Nici tata nu a vrut să-mi dea mie. Să-și facă împrumut la bancă…”

Citește și:Monica Tatoiu, declarații acide: „Refuz să mai fiu ipocrită. Dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?” Ce spune despre desfrâu

Citește și:Cătălin Țociu, concurent la America Express 2023, va participa la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie…”

Citește și:Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat…”

Imagini rare cu Monica Tatoiu, din timpul liceului

Monica Tatoiu continuă să-și surprindă fanii. Vedeta postează din când în când imagini cu ea din liceu sau facultate. Femeia de afaceri avea o siluetă de model și deși au trecut anii, unele trăsături și le-a păstrat. De fiecare când are ocazia, Monica Tatoiu vorbește despre perioada în care era la liceu. Monica Tatoiu a declarat întotdeauna că și-a trăit viața după propriile plăceri și și-a asumat toate deciziile. Afacerista l-a cunoscut pe primul ei soț, Radu Stoenescu, iar în 1977 s-au căsătorit. După trei luni, vedeta și-a dat seama că nu se regăsește în acea căsnicie și a divorțat.

'În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum.', spunea Monica Tatoiu, într-un interviu pentru Playtech Știri.

Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu

După divorțul de fostul soț, Monica Tatoiu l-a întâlnit pe Victor Tatoiu, cu care este căsătorită și în prezent. Vedeta a spus la un moment dat că regretă unele decizii pe care le-a luat la vârsta de 23 de ani. În rest, femeia de afaceri a trăit fiecare clipă a vietii și se bucură de momentele petrecute alături de soțul ei. Cei doi au împreună un fiu, pe Victor, în vârstă de 30 de ani.

'Au fost două sau trei chestii pe la 23 de ani pe care nu le-aș mai repeta, dar la 23 de ani ești atât de iresponsabilă… Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiențe sus-jos. Dacă intram în politică, auzeați despre mine niște lucruri și ați fi văzut niște… Ăsta e motivul pentru care nu am intrat în politică.,Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la un grup cu valori de viață asumat.', a mai spus Monica Tatoiu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton